maandag
07
september
Zang Sessions | t/m dec
De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines, Tijden in overleg
15:00 tot 19:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname per persoon per session
  • 5 euro
  • Koop

Zang Sessions

Wil jij coaching op jouw zang? Of je nu net begint, je eigen werk al maakt of bijvoorbeeld rapt maar óók wil werken aan je zang-skills, de mogelijkheid om daar aan te werken krijg je bij de Zang Sessions. De focus ligt op zang maar ook je performance speelt een rol bij hoe je zang klinkt en overkomt, dus daar kan ook aandacht aan besteed worden.

Je kan kiezen voor individuele lessen, duo’s of een eigen groepje. In sessies van drie kwartier ga je bezig met zang en performance. Deze Sessions worden gegeven door Cissy Gressmann.

Lijkt je dit iets? Meld je dan aan!

Wanneer?
Maandags tussen 15:30 en 19:00 uur

Meedoen?
Geef je dan op voor ‘zang’ en noteer bij opmerkingen of je een solo of gedeelde les wilt (incl. namen). Bij een gedeelde les dient iedere deelnemer zich apart in te schrijven.

Heb je nog niet eerder meegedaan meld je dan eerst voor een Intake zang session.

De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop/urban art disciplines

Inschrijven

 


Cissy Joan is zangeres, songwriter, spoken word artiest, workshopdocent en host/presentatrice. Ze is afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur aan de Hanzehogeschool Groningen en maakte jarenlang deel uit van Poetry Circle Groningen. Tussen 2012-2017 bracht ze een EP en diverse singles uit en trad ze met spoken word en muziek op door heel Nederland. In 2017 was ze spoken word columniste bij RTV Noord én toerde ze door Nederland en België met de Poëziebus. Ze was met Spoken Word en zang te horen op landelijke en lokale radio (o.a. ‘De Nieuws B.V.’ op NPO1, FunX, RTV Noord en Oog Radio) en trad o.a. op bij de ‘Voorbeeld Allochtoon theatershow’ (Groningen),  ‘De Wijk De Wereld’ (Stadsschouwburg Groningen), Noorderzon festival en Urban Sources festival. Momenteel treedt ze via talentlab ‘Up North’ op met haar theatersolo ‘Level Up’ (spoken word, zang en storytelling), waarmee ze o.a. op Explore the North en WinterWelvaart stond. In februari 2019 bracht ze de single ‘Wat Is Liefde’ uit, welke ook opgenomen is in deze theatersolo. Ook is ze regelmatig op events, festivals e.a. te vinden als performer, host, workshopdocent of spoken word-samenvatter, waarbij ze teksten op maat schrijft.

Cissy is programmamaker Spoken Word en coach spoken word en zang bij Urban House Groningen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail