dinsdag
12
maart
Zang Sessions
Leeftijd 14-30 jaar, Tijden in overleg
17:00 tot 19:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname per persoon per session
  • 5 euro
  • Koop

Zang Sessions

Wil jij coaching op jouw zang? Of je nu net begint, je eigen werk al maakt of bijvoorbeeld rapt maar óók wil werken aan je zang-skills, de mogelijkheid om daar aan te werken krijg je bij de Zang Sessions. De focus ligt op zang maar ook je performance speelt een rol bij hoe je zang klinkt en overkomt, dus daar kan ook aandacht aan besteed worden.

Je kan kiezen voor individuele lessen, duo’s of een eigen groepje. In sessies van een half uur (bij individueel) of een uur (2 of meer personen) ga jij bezig met zang en performance. Deze Sessions worden gegeven door Cissy Gressmann.

Lijkt je dit iets? Meld je dan aan!

Wanneer?
Maandagmiddag:
maandag 25 feb (17.00-18.00)
maandag 4, 11, 18 maart (15.00-18.00)
Maandag 25 maart (17.00-18.00)

Dinsdagmiddag:
Dinsdag 26 februari (17.00-19.00)
Dinsdag 5, 12, 19 maart (17.00-19.00)

Meedoen?
Geef je dan op voor ‘zang’ en noteer bij opmerkingen of je een solo of gedeelde les wilt (incl. namen). Bij een gedeelde les dient iedere deelnemer zich apart in te schrijven.

Inschrijven

 Cissy Gressmann (‘Cissy Joan’) is een in Groningen geboren en getogen zangeres en spoken word artiest. Ze is afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur (zang/popcultuur). Als artiest heeft ze van jongs af aan in diverse bandjes met eigen werk en covers gezeten, waar ze zowel lead- als achtergrondzang voor haar rekening nam, in onder meer de genres: pop, rock, soul, r&b, funk, reggae. Ook is ze door de jaren heen met regelmaat te gast geweest op jamsessies. Verder heeft ze als spoken word artiest (wat ze vaak combineert met zang) veel podiumervaring opgedaan.

Tussen 2015 en 2018 heeft ze enkele singles uitgebracht binnen de genres R&B, Pop en HipHop, toerde ze met de Poëziebus door Nederland en België en was ze op landelijke en lokale radio (o.a. NPO1, FunX, RTV Noord en Oog Radio) en podia te horen met haar muziek en spoken word.

In 2018 maakte ze bij Urban House Groningen (productiehuis) een theatersolo met spoken word, zang en storytelling en in februari 2019 bracht ze haar laatste single ‘Wat Is Liefde’ uit, welke onderdeel is van de theatershow.

Naast de Zang Sessions kun je ook coaching krijgen van Cissy bij de Lyrical Skills Sessions.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail