maandag
24
mei
Spoken Word traject REC NA
19:00 tot 20:30
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnemersbijdrage
  • 25
  • Koop

Wil jij je verder ontwikkelen als spoken word performer? Meld je dan aan voor het Spoken Word Traject!

Er worden 6 acts geselecteerd die dit traject kunnen volgen. Tijdens de eerste sessie ga je online (via zoom) bespreken wat jij uit dit traject wilt halen. Daarna krijg je een sessie performance training van gastdocent Nicole Cain Bakker, een schrijfsessie van gastdocent Renée Luth en twee sessies om te werken aan nieuwe teksten en performances daarvan. De coach van dit traject is Cissy Joan. Je voert je performance live uit in Simplon tijdens REC New Attraction. De laatste sessie is weer online en dan evalueren we het traject en de performances.

Zondag 27 juni is het event REC New Attraction. Een livestream event vanuit Simplon met optredens van muziekacts, video’s van dansers, performances van spoken word artiesten en een beatbattle!

Wil je meedoen? Meld je dan voor 20 mei aan via onderstaand formulier.

Aanmelden

Voor wie:
Dit traject is voor woordkunstenaars tussen de 18 & 28 jaar die ervaring hebben met schrijven en performen.

Wanneer:
24 mei 19:00 tot 20:30 uur – Voorbespreking
31 mei 19:00 tot 20:30 uur – Performance training van gastdocent Nicole Cain Bakker
7 juni 19:00 tot 20:30 uur- Schrijfsessie van gastdocent van Renée Luth
14 juni 19:00 tot 20:30 uur – Repeteren met coach
21 juni 19:00 tot 20:30 uur- Repeteren met coach
27 juni tussen 18:30 en 23:00 uur – Live optreden tijdens REC New Attraction
28 juni 19:00 tot 20:30 uur – Nabespreking

Kosten:
€25,-

Coach Cissy Joan

Cissy Joan studeerde af aan de Academie voor Popcultuur. Sindsdien werkt ze als spoken word artiest, zangeres, coach en host en neemt ze podia over met poëtische, melodische optredens met een vleug maatschappelijke urgentie en warme presentatie. Haar werk is te vinden in de vorm van performances, songs, video’s, drukwerk en online publicaties, zowel autonoom als in opdracht. Enkele highlights: een tour door Nederland en België met Poëziebus (2017), NPO1 (De Nieuws BV, Hilversum Uit), Voorbeeld Allochtoon theatershow, Woorden Worden Zinnen, De Wijk De Wereld, Noorderzonfestival Groningen en haar eerste theatersolo ‘Level Up’ bij Up North. In 2021 komen nieuwe releases uit en is de song ‘Let’s Go’ voor Arriva opgenomen. Bij Relate Radio host ze samen met DJ Lowpro een radioshow over muziek en spoken word, waar het gedraaide werk aan de hand van een thema wordt geselecteerd en besproken. 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail