zaterdag
23
maart
Snelle + Shock Elias (uitverkocht)
Deur open vanaf 20:00
20:00 tot 23:00
Simplon Poppodium

De hiphop programmering in Simplon komt tot stand in samenwerking tussen Simplon en Urban House Groningen.

Zaterdag 23 maart staat Snelle in Simplon!

 

De ‘Beetje Bij Beetje’ EP van Snelle is een combinatie van harde lines, melodieuze zanglijntjes en een hoog meezing gehalte. Met zijn nieuwe plaat onder de arm zal Snelle een gelijknamige tour doen in het voorjaar. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

Hij ging als een speer toen zijn 101Barz wintersessie in januari 2018 op het internet verscheen. Binnen enkele maanden werd de sessie ruim 1,5 miljoen keer bekeken en hij werd daarvoor beloond met een 101Barz Trophy. Precies een jaar later released Snelle, met hoge verwachting, zijn tweede 101Barz wintersessie. Met de ‘Lieve Jongens EP’ is Snelle’s muziek goed voor ruim 6 miljoen streams en plays op diverse streaming portals, wat ook werd gestimuleerd door de steun van Radio 538, SLAM en de grote hiphop platforms. In het nieuwe jaar is Snelle te vinden in de lijst met ‘Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden’ van Radio 538.

De support zal verzorgd worden door Shock Elias. Deze Amsterdammer debuteerde met zijn deelname aan de Esko Challenge. Voor de challenge maakte producer Esko een exclusieve beat voor FunX Start. Samen met radio DJ Fernando ging Esko op zoek naar rappers die vocalen zouden leveren voor de beat. Met lines zoals ‘’Ik sla niet door, maar doe ik het wel, dan zijn het mijn punchlines’’, was hij een van de finalisten.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail