donderdag
14
november
RIGHTABOUTNOW INC. – Status
20:00 tot 22:00
De Harmonie, Leeuwarden
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Prijs via UHG
  • 10 euro
  • Koop

14 november in de Harmonie, Leeuwarden; RIGHTABOUTNOW INC. – Status

‘Status’ is een dynamische vertelling over B., een jonge Afrikaanse vluchteling die in Nederland via de hiphopcultuur een nieuw leven voor zichzelf weet op te bouwen. Als zijn moeder in coma raakt, beseft hij dat hij nog vol vragen zit over wie hij is en waarom ze naar Europa zijn gekomen. Voor antwoorden is hij aangewezen op zijn witte vader, die hij amper kent. Aan het sterfbed van de vrouw worden vader en zoon geconfronteerd met demonen uit hun verleden.

Status is toneel, spoken word, dans en hiphop. Een dynamische vertelling over B., een jonge Afrikaanse vluchteling die in Nederland via de hiphop cultuur een nieuw leven voor zichzelf weet te bouwen, los van zijn verleden. Als zijn moeder in coma komt te liggen, beseft hij dat hij nog vol vragen zit over wie hij is en waarom ze naar Europa zijn gekomen. Nu zij op sterven ligt is hij voor antwoorden aangewezen op zijn witte vader, die hij amper kent. Aan haar sterfbed worden vader en zoon geconfronteerd met demonen uit hun beiden verleden.
 

Lijkt het je tof om hier bij te zijn? Meld je dan aan, ga met ons mee en ontvang €9,50 korting!

Locatie
Harmonie, Leeuwarden

Tijd voorstelling
20:30 uur

Prijs publiek via UHG
€10,-

Wil jij hier naar toe? Stuur een mail naar info@urbanhousegroningen.com met daarin vermeld: naam, telefoonnummer en dat je graag mee wilt naar de voorstelling ‘Status’.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail