dinsdag
08
september
Repeteren met coach – DJ | t/m 10 nov
19:00 tot 22:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnemersbijdrage
  • 5 euro per persoon per keer
  • Koop

Wil jij ervaring opdoen achter de draaitafel of zoek je een plek om je skills te verbeteren? Meld je dan aan voor de Repeteren met coach – DJ!

Tijdens de repetitie ga je samen met coach Erik (DJ Erik Sherman) bezig om op de goede manier de perfecte mix te maken! Aan het einde van de repetitie kan jij de nummers smooth in elkaar over laten lopen en kan je je verder ontwikkelen achter de draaitafels.

De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines. Op dit moment zijn de onderstaande data de enige repetitiedagen. Meerdere data zal toegevoegd worden als er genoeg animo voor is.

Intake
Voordat je repetities kan aanvragen, moet je eerst een intake sessie komen doen.
Repetities
Di 8 sept – 19:00 – 22:00 uur
Di 22 sept – 19:00 – 22:00 uur
Di 6 okt – 19:00 – 22:00 uur
Di 20 okt – 19:00 – 22:00 uur
Di 3 nov – 19:00 – 22:00 uur
Di 10 nov – 19:00 – 22:00 uur

Aanmelden kan via ons contactformulier:

Inschrijven
De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop/urban art disciplines.

 

VAN CASSETTEBANDJES OP VERJAARDAGSFEESTJES NAAR EEN SD-KAART IN DE GROOTSTE CLUBS VAN NL.

DJ Erik Sherman was van kleins af aan al gefascineerd door muziek en de bepalende rol die een dj heeft tijdens een feest.

Zodoende begon hij dj-lessen te volgen van andere ervaring dj’s en begon hij aan zijn eigen skills en succes te werken. Na een jaar hard werken is hij resident geworden bij club FOX Stadskanaal. Deze club heeft in 2012 de Awards gewonnen voor de beste club van Nederland. (Bron: Nightlife Awards).

In 2011 deed Erik Sherman mee aan een dj-battle in Paradiso, Amsterdam. Bij deze battle moest hij concurreren met de beste dj’s uit het westen en wist hij ook tussen deze professionals zijn eigen unieke stijl van draaien te laten zien.

Hierdoor liet hij iedere concurrent met zijn urban/eclectische draaistijl achter zich en won de competitie. Vanaf dat moment kon hij zich meten met “the big guys”!

Erik Sherman heeft een unieke stijl om zijn muziek over te brengen aan het publiek, dat zie je maar weinig! Door zijn eclectische stijl van urban tot aan house weet Erik Sherman iedere club te veranderen in een feest. Daarnaast heeft hij voor artiesten gestaan als Ja Rule (US), Fat Joe (US), Afrojack, Yellow Claw, The Opposites, Gregor Salto, Dyna  and many more…

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail