maandag
29
maart
Online Writing Sessions
20:00 tot 21:00
Online
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname Sessions
  • 25 euro
  • Koop

We zijn gestart met een nieuw Spoken Word traject: Online Writing Sessions! Een online traject voor spoken word artiesten die teksten schrijven en zich hierin verder willen ontwikkelen.  

Online Writing Sessions is een traject (via zoom) van 6 avonden waar je samen met andere woordkunstenaars gaat werken aan je schrijfskills. In de online sessies werk je samen aan schrijftechnieken en kernelementen van een goede spoken word tekst. Elke sessie check je in voor een nieuwe opdracht, wissel je teksten uit en kun je elkaar inspireren. Tussen de sessies door werk je zelfstandig aan een schrijfopdracht. Er zijn ook opdrachten waar je samenwerkt met iemand uit de groep.

Voor wie
Spoken Word artiesten
Data & Tijd
Ma 29 maart, 5, 12, 19 en 26 april van 20:00 tot 21:00 uur
Locatie
Online, dus lekker vanuit je woonkamer via zoom
Prijs
€25,-

Wil jij deelnemen? Meld je dan aan o.v.v.  ‘Online Writing Sessions’. Je meld je aan voor alle avonden.

Inschrijven

De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop art disciplines.

CHARLOTTE BEERDA – coach

Charlotte studeerde rechten aan de RUG. Ze is actief in de spoken word scene/bij UHG sinds 2013. Charlotte heeft ruime ervaring met het schrijven van allerlei teksten van juridisch tot theater, van songtekst tot ‘papierpoëzie’, maar haar specialiteit is toch echt spoken word. Door haar jarenlange podiumervaring weet zij wat wel en niet ‘werkt’ op een podium. Haar grote passie voor spoken word komt door de rauwheid, unapologeticness en verbindende kracht van het genre. Coachen doet ze vol overgave en altijd in een ‘safe space’. Ego heeft geen plaats, kennis is om door te geven. We zijn hier om te shinen, niet om ons klein te houden.

Ze trad op bij o.m. de Stadschouwburg Groningen, Paradigm, Woorden Worden Zinnen en Noorderzon. Ze is te horen op Plotscast, werd door Babs Gons uitgekozen om mee te doen aan de Female Poet Marathon en een spoken word stuk van haar is door de Universiteit van Wenen vertaald voor een online literair magazine. Daarnaast werkt zij aan haar debuutbundel, waarin ze verschillen en overeenkomsten tussen ‘podiumpoëzie’ en ‘papierpoëzie’ onderzoekt. Medio 2021 komt er in samenwerking met Wordbites en Ard Zacht een “hyperfusion poetry” album uit. Hyperfusion is poetry met electro, met jazz, met alles wat geluid maakt.  Zie ook www.charlottebeerda.com

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail