maandag
07
september
Intake muziek | t/m okt
19:00 tot 22:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname (per act)
  • 5 euro
  • Koop

Wil jij aan Urban House Groningen laten zien waar je mee bezig bent en kennis maken met ons team?

Tijdens de repetitie-intake presenteer je jouw muziek in de kleine zaal van Poppodium Simplon aan een professionele coach. Tijdens de intake kun je veel feedback verwachten waar je direct mee aan de slag kunt. Ook informeren we je over het aanbod van de Urban Academy en de activiteiten van Urban House Groningen. Dat biedt vast weer nieuwe mogelijkheden om aan mee te doen. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Meedoen?
Beschik jij of je act over minimaal 3 eigen nummers en ben je minimaal tijdens één van de repetitie dagen beschikbaar? Meld je dan aan! Je wordt dan ingedeeld voor een drie kwartier sessie.

Intake momenten (een intake duurt drie kwartier)
Maandag- of dinsdagavonden

Meld je dan aan onder vermelding van intake repetitie muziek bij activiteit op het formulier!

Inschrijven

De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop/urban art disciplines

Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen over de datum en tijd waarop je kunt deelnemen.

 

Roberto Tan is in Noord Nederland geen onbekende meer.
Met een berg (live) ervaring op zak werkt hij al jaren aan zijn muzikale carrière. Waar de jonge Tan zich vaak liet beïnvloeden door zijn ideeën over hoe zijn muziek “moest” zijn is dat nu anders. Hij laat zich gaan in zijn eigen muziek. Geen kaders meer, alles op gevoel en niet denkend over een eventuele mening van anderen. Met deze mindstate is hij comfortabeler dan ooit te voren.

In aanloop naar de nieuwe EP van Roberto Tan die binnenkort uitkomt, bracht hij op 17 februari zijn nieuwe single + videoclip ‘Te Laat’ met Jan Dulles (bekend van de 3Js) uit.
In ‘Te Laat’ beschrijft Tan de angsten in een relatie tussen een man en vrouw. Maar hij vond dat het refrein dusdanig ingezongen moest worden dat het gevoel écht binnenkomt bij de luisteraar. En wie kan dat beter dan 1 van Nederlands beste zangers: Jan Dulles.
Toen Tan het eenmaal voor elkaar had dat Dulles het liedje te horen kreeg was deze gelijk om. Er werd een gezamenlijke studiosessie ingepland met Dulles, Tan en producer Jeroen Russchen en ‘Te Laat’ was daar.

Met een vers contract op zak bij Kraantje Pappie’s label Bankpioniers en de producties van alleskunner Jeroen Russchen achter hem, is Roberto Tan een naam die we komend jaar door het hele land terug gaan zien.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail