maandag
25
maart
Intake DJ
19:00 tot 22:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnemersbijdrage
  • 5 euro per persoon per keer
  • Koop

Nieuw bij Urban House Groningen is repetitie DJ. Wil jij ervaring opdoen achter de draaitafel of zoek je een plek om je skills te verbeteren? Meld je dan aan voor de intake!

Tijdens de intake ga je één op één aan de slag in een sessie van driekwartier. Je leert het apparatuur kennen en de functies van alle knoppen. Op basis van je intake wordt er gekeken naar wat jou verder kan brengen en wat jij graag wilt leren. In de daaropvolgende repetitie ga je samen met coach Tobias (De lieve Marokkaan) bezig om op de goede manier de perfecte mix te maken! Aan het einde van de repetitie kan jij de nummers smooth in elkaar over laten lopen en kan je je verder ontwikkelen achter de draaitafels.

De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines. Ook zonder enige ervaring is het mogelijk om je aan te melden. Op dit moment zijn de onderstaande data de enige repetitiedagen. Meerdere data zal toegevoegd worden als er genoeg animo voor is.

Intake
Ma 25 maart – 19:00 – 22:00
Di 26 maart – 19:00 – 22:00
Repetities
Ma 1 april – 19:00 – 22:00
Di 2 april – 19:00 – 22:00
De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines 

Het begin van De Lieve Marokkaan begon in 2017 toen Tobias in een klap het landelijk nieuws haalde en volledig viraal ging. Hij vond een telefoon en maakte hier een filmpje op wat vervolgens heel Nederland bereikte. Je kent hem misschien van onder andere Dumpert, NOS, RTL4, FunX radio, EditieNL en Carlo Boszhard.

Liefde voor muziek is er altijd al geweest en sinds een aantal jaren is hij begonnen met het draaien van zijn eigen set met de lekkerste tunes op verschillende podia’s. Met verschillende sounds zoals Urban, Moombahton, Latin, Eclectic, Afro en Dancehall brengt hij de sfeer er altijd goed in.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail