woensdag
17
april
Individuele Coaching Spoken Word
1 op 1 coaching
19:00 tot 22:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname Sessions
  • 5 euro
  • Koop

Wil jij 1 op 1 aan de slag met een professional? Samen werken aan jouw performance? Geef je dan op voor een individuele coaching sessie Spoken Word!

Wat is het?
Bij Individuele Coaching Spoken Word werk je, in een sessie van 30 minuten, 1 op 1 met een coach van Urban House aan je performance en/of schrijf-skills.

Of je nu Spoken Word artiest, dichter, rapper, songwriter of zanger(es) bent, als jij coaching wilt op jouw persoonlijke ontwikkeling als artiest, dan kan je je hier voor opgeven. Belangrijk is dat je al zelf bezig bent met het schrijven van teksten, zodat tijdens de sessie vooral kan worden gefocust op je performance.

Deze training wordt begeleid door Cissy Gressmann (24 april) en Renée Luth (17 april en 23 april).

Voor wie
Iedereen die schrijven en performance combineert
Tijd
Tussen 19.00 en 22.00 (30 min p.p.)
Locatie
Simplon, Kleine zaal
Prijs
€5,- per sessie

Wil je meedoen? Meld je dan aan o.v.v. ‘Individuele Coaching SW’, stuur materiaal mee en geef aan op welke datum jij een coaching sessie zou willen inplannen!

Inschrijven

Planning 
Woensdagavond 17 april (19.00-22.00) – Renée Luth
Dinsdagavond 23 april (19.00-22.00) – Renée Luth
Woensdagavond 24 april (19.00-22.00) – Cissy Gressmann

De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines

Cissy Gressmann is zangeres, songwriter, spoken word artiest, workshopdocent en presentatrice. Ze heeft de Academie voor Popcultuur aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond en jarenlang deel uitgemaakt van Poetry Circle Groningen. Tussen 2012-2017 bracht ze een EP en diverse singles uit en trad ze met spoken word en muziek op door heel Nederland. In 2017 was ze vaste spoken word columniste bij RTV Noord én toerde ze door Nederland en België met de Poëziebus. In 2018 was ze te vinden bij o.a. De Nieuws BV (NPO1), de ‘Voorbeeld Allochtoon theatershow’, Art Of Ondernemen, ‘De Wijk De Wereld’ in de Stadsschouwburg Groningen, Noorderzon en Urban Sources. Cissy is programmamaker Spoken Word en coach spoken word en zang bij Urban House Groningen.

Renée Luth (’79) is dichter, poëziedocent, spoken word docent, presentator en organisator. Ze publiceerde de bundels Pingpongtong en Preparaat bij uitgeverij de Passage. En stond in meerdere bloemlezingen. Ze staat inmiddels al twintig jaar op verschillende podia door het hele land. Daarnaast geeft ze poëzie/spoken word workshops en performance workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen (o.a. voor Doe maar dicht Maar, Kunstbende, de Poetry Circle en Dichter bij 4 mei). Ze maakte ook een documentaire voor Stichting Beeldlijn over twee Groningse dichters. Bij Urban House Groningen is Renée programmamaker en coach spoken word en in 2019-2020 is Renée Stadsdichter van Groningen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail