maandag
07
september
Individuele Coaching Spoken Word | t/m dec
1 op 1 coaching
19:00 tot 22:00
UHG office
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname Session
  • 5 euro
  • Koop

Wil jij 1 op 1 aan de slag met een professional? Samen werken aan jouw teksten en performance?
Geef je dan op voor een individuele coaching sessie Spoken Word!

Wat is het?
Bij Individuele Coaching Spoken Word werk je, in een sessie van 45 minuten, 1 op 1 met een coach van Urban House Groningen aan je performance en/of schrijf-skills.

Of je nu Spoken Word artiest, dichter, rapper, songwriter of zanger(es) bent, als jij coaching wilt op jouw persoonlijke ontwikkeling als artiest, dan kan je je hier voor opgeven. Belangrijk is dat je al zelf bezig bent met het schrijven van teksten, zodat tijdens de sessie gewerkt kan worden aan je teksten en vooral ook kan worden gefocust op je performance.

Deze training wordt begeleid door Cissy Gressmann, Mauricio Plat of Renée Luth. Jij kan aangeven met wie je graag een sessie wilt.

Voor wie
Iedereen die schrijven en performance combineert & deelneemt aan activiteiten en/of optredens/opdrachten bij UHG
Data
Elke dag is mogelijk. Geef voorkeur aan bij je aanmelding. We nemen contact op voor de in planning
Tijd
Tussen 19.00 en 22.00 (45 min p.p.)
Locatie
UHG kantoor
Prijs
€5,- per sessie

Wil je meedoen? Meld je dan aan o.v.v. ‘Individuele Coaching SW’, stuur materiaal mee en geef aan op welke datum jij een coaching sessie zou willen inplannen en met wie (Cissy, Mauricio of Renée)!

Inschrijven
De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop/urban art disciplines

Mauricio (1995), is spoken word artiest, performer en workshopdocent.

Hij werkt als docent maatschappijleer op een middelbare school. In 2014 bracht hij zijn dichtbundel Niet alles is goud uit en is sinds 2015 een bekende naam in de spoken word scene in Groningen. Hij trad de afgelopen jaren op door heel Nederland waaronder Mensen zeggen dingen en Paginagroots. Speelde mee in de opening van de Culturele Hoofdstad Leeuwarden in het muziektheaterstuk; De Frijtinker. Waarin zijn verbale kunsten als fysieke voorkomen werden benut. Mauricio zijn specialisme ligt in de performance, waarbij lichaamstaal en verbale spreekvaardigheden onder een vergrootglas liggen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail