vrijdag
01
november
Individuele Coaching Spoken Word | Mogelijk vanaf 1 nov – doorlopend
1 op 1 coaching
19:00 tot 22:00
UHG office
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname Session
  • 5 euro
  • Koop

Wil jij 1 op 1 aan de slag met een professional? Samen werken aan jouw teksten en performance?
Geef je dan op voor een individuele coaching sessie Spoken Word!

Wat is het?
Bij Individuele Coaching Spoken Word werk je, in een sessie van 45 minuten, 1 op 1 met een coach van Urban House Groningen aan je performance en/of schrijf-skills.

Of je nu Spoken Word artiest, dichter, rapper, songwriter of zanger(es) bent, als jij coaching wilt op jouw persoonlijke ontwikkeling als artiest, dan kan je je hier voor opgeven. Belangrijk is dat je al zelf bezig bent met het schrijven van teksten, zodat tijdens de sessie gewerkt kan worden aan je teksten en vooral ook kan worden gefocust op je performance.

Deze training wordt begeleid door Cissy Gressmann, Mauricio Plat of Renée Luth. Jij kan aangeven met wie je graag een sessie wilt.

Voor wie
Iedereen die schrijven en performance combineert
Data
Elke dag is mogelijk. Geef voorkeur aan bij je aanmelding. We nemen contact op voor de in planning.
Tijd
Tussen 19.00 en 22.00 (45 min p.p.)
Locatie
UHG kantoor
Prijs
€5,- per sessie

Wil je meedoen? Meld je dan aan o.v.v. ‘Individuele Coaching SW’, stuur materiaal mee en geef aan op welke datum jij een coaching sessie zou willen inplannen en met wie (Cissy, Mauricio of Renée)!

Inschrijven
De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines

Cissy Gressmann is zangeres, songwriter, spoken word artiest, workshopdocent en presentatrice. Ze heeft de Academie voor Popcultuur aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond en jarenlang deel uitgemaakt van Poetry Circle Groningen. Tussen 2012-2017 bracht ze een EP en diverse singles uit en trad ze met spoken word en muziek op door heel Nederland. In 2017 was ze vaste spoken word columniste bij RTV Noord én toerde ze door Nederland en België met de Poëziebus. In 2018 was ze te vinden bij o.a. De Nieuws BV (NPO1), de ‘Voorbeeld Allochtoon theatershow’, Art Of Ondernemen, ‘De Wijk De Wereld’ in de Stadsschouwburg Groningen, Noorderzon en Urban Sources. Cissy is programmamaker Spoken Word en coach spoken word en zang bij Urban House Groningen.

Mauricio (1995), is spoken word artiest, performer en workshopdocent.

Hij werkt als docent maatschappijleer op een middelbare school. In 2014 bracht hij zijn dichtbundel Niet alles is goud uit en is sinds 2015 een bekende naam in de spoken word scene in Groningen. Hij trad de afgelopen jaren op door heel Nederland waaronder Mensen zeggen dingen en Paginagroots. Speelde mee in de opening van de Culturele Hoofdstad Leeuwarden in het muziektheaterstuk; De Frijtinker. Waarin zijn verbale kunsten als fysieke voorkomen werden benut. Mauricio zijn specialisme ligt in de performance, waarbij lichaamstaal en verbale spreekvaardigheden onder een vergrootglas liggen.

Renée Luth (’79) is dichter, poëziedocent, spoken word docent, presentator en organisator. Ze publiceerde de bundels Pingpongtong en Preparaat bij uitgeverij de Passage. En stond in meerdere bloemlezingen. Ze staat inmiddels al twintig jaar op verschillende podia door het hele land. Daarnaast geeft ze poëzie/spoken word workshops en performance workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen (o.a. voor Doe maar dicht Maar, Kunstbende, de Poetry Circle en Dichter bij 4 mei). Ze maakte ook een documentaire voor Stichting Beeldlijn over twee Groningse dichters. Bij Urban House Groningen is Renée programmamaker en coach spoken word en in 2019-2020 is Renée Stadsdichter van Groningen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail