dinsdag
01
september
Ghetto Funk Online Course ONLINE doorlopend vanaf 1 september
Hele dag
Online

Roché & Ruben Chi van Ghetto Funk zijn een online dance course gestart waar ze echt de diepgang in gaan met de stijl Locking en zijn essence, Funk.
Ze geven niet vaak samen les dus deze online course is een unieke ervaring waarin ze veel van hun geheimen en successen kwijt geven aan het groter publiek.
Het is een online course verdeeld over tiental chapters / thema’s die weer onderverdeeld is in subchapters. 

Dit is de allereerste keer dat Roché en Chi hun geheimen delen over wat hen internationaal geprezen, bekroonde dansers maakt. Krijg toegang tot een zorgvuldig ontworpen curriculum vol unieke inzichten die ze nog nooit eerder hebben gedeeld. Wees voorbereid om geïnspireerd te worden en je dans naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je leren:
– Een duik in de essentie van funk voor dansers
– Je eigen groove en unieke stijl vinden
– Stap voor stap dans walkthrough om de theorie in praktijk te brengen
– Ghetto-funkvariaties van vergrendelingsfunderingen
– Zelfvertrouwen opbouwen en een unieke podiumpersoonlijkheid creëren
– De geheimen van een succesvol danspartnerschap
– Tegenslagen overwinnen
– En veel meer!!

Voor wie:
Deze cursus is voor dansers met een basiskennis van Locking, gevorderde dansers en/of mensen die geïnteresseerd zijn in de hiphop danscultuur. Het is bedoeld voor mensen met een achtergrond in dans om het naar een hoger niveau te tillen, zeer basisconcepten komen in deze cursus niet aan bod.

Wil jij deze online cursus volgen met korting? Dat kan!
Ontvang €20,- korting. Je betaalt dan €49,- i.p.v. €69,-.
Heb jij eerder meegedaan aan een activiteit bij UHG? Dan ontvang je nog eens €24,- extra korting. Je betaalt dan €25,- i.p.v. €69,-.

Stuur een mail naar info@urbanhousegroningen.com met daarin vermeld je naam, geboortedatum, woonplaats en dat je de ‘Ghetto Funk Online Course’ wilt volgen.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail