donderdag
10
oktober
bezoek Nicole Beutler – DOX – ROLE MODEL
20:00 tot 22:00
De Harmonie, Leeuwarden
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Prijs via UHG
  • 12,50 euro
  • Koop

10 oktober brengt Nicole Beutler i.s.m. DOX haar dansvoorstelling naar Harmonie, Leeuwarden: Role Model. 

 

Zes jonge, onverschrokken vrouwen laten zien hoe mooi het is om trots op jezelf te zijn. Door ook hun kwetsbaarheid te tonen stralen ze een ongekende kracht uit. In ‘ROLE MODEL’ komen urban dansstijlen samen in de beeldende en abstracte wereld van Nicole Beutler. Virtuoze moves in een zee van subtiele betekenis. Met dans, zang, gesproken woord en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld van empowerment neer.

ROLE MODEL is een voorstelling die eigenheid en diversiteit viert. Met dans, zang, spoken word en een aantal rake karatekicks zetten deze dames een krachtig beeld van empowerment neer. Voortgestuwd door de sfeervolle en meeslepende soundtrack van Beutlers vaste componist Gary Shepherd / DJ Streamer, ontvouwt zich een energiek dansconcert dat jong en oud aan het denken zet.

ROLE MODEL brengt de urban danswereld van DOX samen met het sterk inhoudelijke en abstract beeldende theater van Nicole Beutler en Magne van den Berg. Het werk van choreograaf Nicole Beutler bevindt zich op het snijvlak van beeldende kunst, theater en dans en verhoudt zich altijd tot de wereld. Met een grote nieuwsgierigheid naar nieuwe invloeden werkt zij aan menselijke vraagstukken. DOX is hét Huis voor the Urban Arts in Utrecht. DOX maakt met een nieuwe generatie makers en jonge performers vele voorstellingen en events in binnen- en buitenland. Beutler werkt regelmatig met Magne van den Berg. Naast ROLE MODEL maakten ze samen ook LIEFDESVERKLARING (voor altijd), LIEFDESVERKLARING (2014), Piece (2011) en 1: SONGS (2010). Van den Berg is bekend als toneelauteur en regisseur van haar eigen teksten. Samen staat dit regieduo garant voor sterke en geëngageerde voorstellingen met een hoge energie en humor.

Lijkt het je tof om hier bij te zijn? Meld je dan aan!

Locatie
Harmonie, Leeuwarden

Tijd voorstelling
20:30 uur
Prijs publiek via UHG
€12,50

Wil jij deelnemen aan deze excursie? Meld je dan aan via onderstaand formulier onder vermelding van ‘Nicole Beutler’. Geef ook aan of je met eigen vervoer naar Leeuwarden gaat of dat je mee wilt reizen met ons.
Inschrijven

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail