vrijdag
29
november
DANCEJAM JOSH PRICE (US) & JUN QUEMADO (IT)
18:30 tot 22:00
Gymzaal Folkingedwarsstraat
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Regular ticket
  • 45 euro
  • Koop

Josh Price (US) & Jun Quemado (IT) komen naar Groningen voor 2 masterclasses!
Dit event is onderdeel van Josh zijn Europa Tour. Hier wil je bij zijn!

Josh Price is 17 jaar en heeft nu al voor verschillende artiesten gedanst zoals Portugal The Man, Chris Brown, Ciara, Mariah Carey, Janet Jackson en T-Pain. Hij heeft daarnaast ook gedanst op grote evenementen zoals 1st Annual Youtube Awards en Nickelodeon’s Kids Choise Sports. Door zijn succes heeft hij mooie kansen gekregen om in de bekende Apollo Theater in Harlem (New York) te dansen en heeft hij Barack Obama ontmoet in the White House. Josh heeft ook meegedaan aan verschillen tv-programma’s in Amerika zoals Nickelodeon’s School of Rock, The Ellen Show, So You Think You Can Dance, en NBC’s World of Dance als member van the Upper Division Championship Team S-Rank.

Jun Quemado, ook bekend van Most Wanted Crew van “Americas Best Dance Crew”, is een danser en choreograaf uit San Diego, California. Hij heeft samengewerkt met grote danscompetities zoals “Hip Hop International” en “World of Dance”. Hij heeft lesgegeven bij Movement Lifestyle, Millennium en Debbie Reynolds. Als internationale choreograaf is hij in 25 verschillende landen geweest. Zijn unieke stijl heeft velen geïnspireerd, omdat hij gedreven is om te leren en altijd beter wil worden. Hij heeft gewerkt met artiesten zoals Snoop Dogg en Akon. Nu woont hij in Italië, Rome waar hij  jury was voor het tv-programma “iCrew” en lesgeeft bij Bounce factory dance studio.

Wanneer: Vrijdag 29 november
Tijd: 18:30 – 22:00 uur
Locatie: Gymzaal Folkingedwarsstraat, Folkingedwarsstraat 16, Groningen

Prijs 
Regular ticket: 45 euro

Wil je mee doen met deze masterclasses?
Stuur een mail naar info@urbanhousegroningen.com met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer en vermeldt dat je je opgeeft voor DanceJam.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail