maandag
20
mei
Coaching Spoken Word
1 op 1 coaching
19:00 tot 21:30
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname Sessions
  • 5 euro
  • Koop

Wil jij aan de slag met een professional? Samen werken aan jouw performance? Geef je dan op voor een individuele- of duo coaching sessie Spoken Word!

Wat is het?
Bij Coaching Spoken Word werk je, in een sessie van 45 minuten, 1 op 1 of als duo met een coach van Urban House aan je spoken word performance en/of schrijf-skills.

Of je nu Spoken Word artiest, dichter, rapper, songwriter of zanger(es) bent, als jij coaching wilt op jouw performance en/of tekst dan kan je je hier voor opgeven. Belangrijk is dat je al zelf bezig bent met het schrijven van teksten, zodat tijdens de sessie vooral kan worden gefocust op je performance. Op deze manier ben je performance-ready en sta je zelfverzekerd op het podium!

Deze training wordt begeleid door Cissy Gressmann (ma/wo) of  Renée Luth (di/wo) en wordt gepland in overleg.

Voor wie
Jong talent actief binnen de hiphop/urban art discipline Spoken Word
Tijd
Tussen 19.00 en 21.30 (45 min p.p. of duo)
Locatie
Urban House Office
Prijs
€5,- per sessie

Wil je meedoen? Meld je dan aan o.v.v. ‘Coaching SW’, stuur materiaal mee en geef bij aanmelding je datum en tijdstip van voorkeur aan!

Inschrijven

Planning Mei & Juni (planning in overleg)
Maandagavond 19.00-21.30 (bij Cissy)
Dinsdagavond 19.00-21.30 (bij Renée)
Woensdagavond 19.00-21.30 (Cissy of Renée)

De Urban Academy is voor jong talent actief in hiphop/urban art disciplines

Cissy Gressmann is zangeres, songwriter, spoken word artiest, workshopdocent en host/presentatrice. Ze is afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur aan de Hanzehogeschool Groningen en maakte jarenlang deel uit van Poetry Circle Groningen. Tussen 2012-2017 bracht ze een EP en diverse singles uit en trad ze met spoken word en muziek op door heel Nederland. In 2017 was ze vaste spoken word columniste bij RTV Noord én toerde ze door Nederland en België met de Poëziebus. Ze was met Spoken Word en zang te horen op landelijke en lokale radio (o.a. ‘De Nieuws B.V.’ op NPO1, FunX, RTV Noord en Oog Radio) en trad op bij de ‘Voorbeeld Allochtoon theatershow’ (Groningen), ‘Art Of Ondernemen’ (Assen), ‘De Wijk De Wereld’ (Stadsschouwburg Groningen), Noorderzon festival en Urban Sources festival.

In 2018 maakte ze bij Urban House Groningen (productiehuis) een theatersolo met spoken word, zang en storytelling en in februari 2019 bracht ze haar laatste single ‘Wat Is Liefde’ uit, welke onderdeel is van de theatershow. Deze theatershow krijgt een reprise eind juni te Simmerdeis, Drachten.

Cissy is programmamaker Spoken Word en coach spoken word en zang bij Urban House Groningen.

Renée Luth (’79) is dichter, poëziedocent, spoken word docent, presentator en organisator. Ze publiceerde de bundels Pingpongtong en Preparaat bij uitgeverij de Passage. En stond in meerdere bloemlezingen. Ze staat inmiddels al twintig jaar op verschillende podia door het hele land. Daarnaast geeft ze poëzie/spoken word workshops en performance workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen (o.a. voor Doe maar dicht Maar, Kunstbende, de Poetry Circle en Dichter bij 4 mei). Ze maakte ook een documentaire voor Stichting Beeldlijn over twee Groningse dichters. Bij Urban House Groningen is Renée programmamaker en coach spoken word en in 2019-2020 is Renée Stadsdichter van Groningen.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail