donderdag
14
november
Bezoek RIGHTABOUTNOW INC. – Status
20:00 tot 22:00
De Harmonie, Leeuwarden
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Prijs via UHG
  • 10 euro
  • Koop

14 november in de Harmonie, Leeuwarden; RIGHTABOUTNOW INC. – Status

Status is een modern sprookje over een nieuwe generatie diaspora. Het is een episch coming-of-age verhaal waarin de hoofdpersoon, de jonge B. (Anton de Bies) aan het ziekbed van zijn moeder het geheim van zijn verloren vader (Hans Dagelet) ontdekt. Status bouwt bruggen tussen Afrika, Amerika en Europa maar ook tussen de zogenaamde straatcultuur, de urban culture en het theater.

Status is toneel, spoken word, dans en hiphop. Een dynamische vertelling over B., een jonge Afrikaanse vluchteling die in Nederland via de hiphop cultuur een nieuw leven voor zichzelf weet te bouwen, los van zijn verleden. Als zijn moeder in coma komt te liggen, beseft hij dat hij nog vol vragen zit over wie hij is en waarom ze naar Europa zijn gekomen. Nu zij op sterven ligt is hij voor antwoorden aangewezen op zijn witte vader, die hij amper kent. Aan haar sterfbed worden vader en zoon geconfronteerd met demonen uit hun beiden verleden.

Lijkt het je tof om hier bij te zijn? Meld je dan aan, ga met ons mee en ontvang €9,50 korting!

Locatie
Harmonie, Leeuwarden

Tijd voorstelling
20:30 uur

Prijs publiek via UHG
€10,-

Wil jij hier naar toe? Stuur een mail naar info@urbanhousegroningen.com met daarin vermeld: naam, telefoonnummer en dat je graag mee wilt naar de voorstelling ‘Status’.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail