vrijdag
18
oktober
Backbone / Alida Dors – Or die trying (dans)
20:30 tot 22:00
Grand Theatre
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Prijs via UHG (+ 1 actie)
  • 11 euro
  • Koop

18 oktober brengt Alida Dors haar dansvoorstellingen naar Grand Theatre: Or Die Trying.
Dit is een onderdeel van de programmering ‘nog meer Urban Sources’ Grand Theatre i.s.m. Urban House Groningen.

‘Or Die Trying’ is een dansvoorstelling voor de dromers en de vechters onder ons. Hoe lang en hoe hard moet je vechten om je doelen te bereiken? Hoe ver ben je bereid te gaan? Hoe ziet jouw strijd eruit? Is opgeven een optie?

De voorstelling wil de uitputtingsslag die het leven is, voelbaar maken. ‘Or Die Trying’ is een zoektocht naar je eigen weg vinden in het spanningsveld van ambitie, verwachtingen, zelfdiscipline en zelfdestructie.

Choreograaf en socioloog Alida Dors geeft die uitputtingsslag en zoektocht vorm in een persoonlijke interdisciplinaire dance chronicle waarin dans, film performance en Thaiboksen elkaar aanvullen. We zien Thaikboksers en dansers in gevecht met hun grenzen. Ze vechten ervoor om beter te worden dan ze nu zijn. Is dat niet waar het leven om draait? Groei, ontwikkeling, voor jezelf, je familie, je vrienden, de blik van de gemeenschap en de mensheid? Become the best you, Or Die Trying.

Als altijd creëert Alida een avontuurlijke interdisciplinaire dance chronicle met invloeden uit hiphop en moderne dans – sociaal en politiek bewust, urgent en relevant.

Urban House Groningen verzorgt op deze avond een voorprogramma met een duet van Ser Sebico & Janiro Ottens.  Zij laten zich hiervoor inspireren op het thema van de voorstelling ‘Or Die Trying’.

Lijkt het je tof om hier bij te zijn? Meld je dan aan en ga met ons mee!

Locatie
Grand Theatre, Groningen

Tijd voorstelling
20:30 uur
Prijs publiek via UHG
Actie: koop een ticket via UHG en neem gratis iemand mee!
Wil jij naar een van deze voorstellingen? Dat kan! Urban House Groningen deelnemers kunnen mee voor een kortingsprijs van €11 (normale prijs is €16). En we maken het nóg leuker: met jouw ticket mag je gratis een vriend, vriendin of familielid meenemen. Ken je iemand die echt een keer de theaterzaal in moet? Nu is je kans om samen naar een mooie voorstelling te gaan!

Wil jij hier naar toe? Stuur een mail naar info@urbanhousegroningen.com met daarin vermeld: naam, telefoonnummer en dat je graag mee wilt naar de voorstelling ‘Or Die Trying’.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail