dinsdag
30
oktober
Zang Sessions
15:00 tot 18:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname per persoon per Session
  • 5 euro
  • Koop

Zang Sessions

Wil jij coaching op jouw zang? Of je nu net begint, je eigen werk al maakt of bijvoorbeeld rapt maar óók wil werken aan je zang-skills, de mogelijkheid om daar aan te werken krijg je bij de Zang Sessions. De focus ligt op zang maar ook je performance speelt een rol bij hoe je zang klinkt en overkomt, dus daar kan ook aandacht aan besteed worden.

Je kan kiezen voor individuele lessen, duo’s of een eigen groepje. In sessies van een half uur (bij individueel) of een uur (2 of meer personen) ga jij bezig met zang en performance. Deze Sessions worden gegeven door Cissy Gressmann.

Lijkt je dit iets? Meld je dan aan voor een eerste Session. Hierin laat Cissy je zien en ervaren wat je tijdens de Sessions zou kunnen doen.

Wanneer?
Er is plek op maandagen (17, 24 sept en 1 oktober) tussen 15.00 en 18.00 uur.

Meedoen?
Geef je dan op voor zang en noteer bij opmerkingen of je alleen of samen met anderen (noteer de namen) wilt opgeven.

Inschrijven

 Cissy Gressmann (artiestennaam ‘Cissy Joan’) is een in Groningen geboren en getogen zangeres en spoken word artiest. Ze is afgestudeerd aan de Academie voor Popcultuur (zang/popcultuur). Als artiest heeft ze van jongs af aan in diverse bandjes met eigen werk en covers gezeten, waar ze zowel lead- als achtergrondzang voor haar rekening nam, in onder meer de genres: pop, rock, soul, r&b, funk, reggae. Ook is ze door de jaren heen met regelmaat te gast geweest op jamsessies. Verder heeft ze als spoken word artiest (wat ze vaak combineert met zang) veel podiumervaring opgedaan.

Tussen 2015 en 2018 heeft ze enkele singles uitgebracht binnen de genres R&B, Pop en HipHop, toerde ze met de Poëziebus door Nederland en België en was ze op landelijke en lokale radio (o.a. NPO1, FunX, RTV Noord en Oog Radio) en podia te horen met haar muziek en spoken word.

Momenteel werkt ze aan nieuwe muziekprojecten waar ze zang, spoken word en rap combineert.  Naast de Zang Sessions kun je ook les krijgen van haar bij de Lyrical Skills Sessions.

Check voor meer informatie www.cissyofficial.com of Cissy’s social media.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail