zaterdag
08
december
Urban Sources: Onias Landveld – Verhalen van mijn ontstaan
19:00 tot 22:30
Grand Theatre

Urban Sources is een jaarlijks festival georganiseerd door Urban House Groningen i.s.m. het Grand Theatre. Het programma toont een mix van dans, theater, spoken word en muziek van jonge professionele makers en artiesten uit de lokale en nationale Urban Art-scene. Klik hier voor meer informatie over het gehele programma en check het facebook-event en zet jezelf op aanwezig!

Zaterdag avond programma Urban Sources
Avondprogramma start 19.30 uur (19.00 uur deuren open)
Nina Maria – Pornopop & Electrorock (UpNorth talent) (cross-over)
Cissy Joan – (muziek, spoken word)
Tim Verbeek – (Up North talent) – ‘Mijn Augustus’ (theater, muziek)
Sarita Keilma en Otion met Duality in Unisono (spoken word-dans)
Onias Landveld – Verhalen van mijn ontstaan (spoken word)

Ticket zaterdag: https://bit.ly/2qI3rPN
Ticket zondag: https://bit.ly/2DC5sFs
Tickt weekend: https://bit.ly/2B1Ykj8

Uitgelicht programmaonderdeel: Onias Landveld – Verhalen van mijn ontstaan

Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Vanaf aug 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg. Zijn talent deelt hij graag via concepten, workshops en spreek cursussen. Maar het podium is waar hij het liefst staat. In 1989 ontvluchtte hij samen met zijn familie de Surinaamse burgeroorlog. Na 3 jaar te hebben gewoond in Utrecht, vertrok het gezin weer naar zijn geboorteland. Sinds 1998 woont hij in Tilburg.

Na jaren te hebben rondgedwaald ontdekte hij zijn liefde voor het gesproken woord. In 2015 mocht hij daarvoor de Van Dale Spoken Award voor storytelling ontvangen. Het heeft hem nog meer gemotiveerd om naar mensen uit te reiken. Altijd zoekende om iemand te raken met een memorabele boodschap, blijft hij met woorden banden smeden. Hij houdt daarvan. Herkenning creëren door een zaadje te planten, gevoed met passie en identificatie. 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail