zaterdag
08
december
Urban Sources: Masterclass storytelling van Onias Landveld
13:30 tot 15:00
Grand Theatre
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Kosten deelname (incl. toegang tot avondprogramma)
  • 15 euro
  • Koop

Urban Sources is een jaarlijks festival georganiseerd door Urban House Groningen i.s.m. het Grand Theatre. Het programma toont een mix van dans, theater, spoken word en muziek van jonge professionele makers en artiesten uit de lokale en nationale Urban Art-scene. Klik hier voor meer informatie over het gehele programma en check het facebook-event en zet jezelf op aanwezig!

Op zaterdag en zondag middag zijn er de masterclasses, gegeven door de makers van de producties, in verschillende urban art disciplines.

Masterclass Onias Landveld
(Opgave vooraf nodig)

Hoe connect je met jouw luisteraar? Ongeacht je functie of vakgebied, storytelling verbindt jou met de luisteraar. Wanneer je verhaaltechnieken beheerst, kan je je luisteraar inspireren, inlichten of activeren. Vergroot je skillset met “De macht van de spreker” en krijg daarmee de respons die jij zoekt voor jouw boodschap. Storytelling is toepasbaar op elk gebied. Volg de masterclass en houd altijd de macht over jouw verhaal en haar uitkomst.

Kosten deelname: 15 euro inclusief toegang tot het avondprogramma op de dag van de masterclass. Wil je meedoen? Geef je dan op via het formulier en vermeld ‘Masterclass Onias Landveld’ in het onderwerp.

Inschrijven

Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Vanaf aug 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg. Zijn talent deelt hij graag via concepten, workshops en spreek cursussen. Maar het podium is waar hij het liefst staat. In 1989 ontvluchtte hij samen met zijn familie de Surinaamse burgeroorlog. Na 3 jaar te hebben gewoond in Utrecht, vertrok het gezin weer naar zijn geboorteland. Sinds 1998 woont hij in Tilburg.

Na jaren te hebben rondgedwaald ontdekte hij zijn liefde voor het gesproken woord. In 2015 mocht hij daarvoor de Van Dale Spoken Award voor storytelling ontvangen. Het heeft hem nog meer gemotiveerd om naar mensen uit te reiken. Altijd zoekende om iemand te raken met een memorabele boodschap, blijft hij met woorden banden smeden. Hij houdt daarvan. Herkenning creëren door een zaadje te planten, gevoed met passie en identificatie.

Klik hier voor meer informatie over de show van Onias Landman op zaterdag 8 december tijdens Urban Sources.

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail