zondag
09
december
Urban Sources: Masterclass Spoken Word Crossovers door OTION
14:00 tot 15:30
Grand Theatre
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Kosten deelname (incl. toegang tot avondprogramma)
  • 15 euro
  • Koop

Urban Sources is een jaarlijks festival georganiseerd door Urban House Groningen i.s.m. het Grand Theatre. Het programma toont een mix van dans, theater, spoken word en muziek van jonge professionele makers en artiesten uit de lokale en nationale Urban Art-scene. Klik hier voor meer informatie over het gehele programma en check het facebook-event en zet jezelf op aanwezig!

Op zondag middag zijn er de masterclasses, gegeven door de makers van de producties, in verschillende urban art disciplines. Belangrijk: Opgave vooraf!

Masterclass Spoken Word door OTION
(Opgave vooraf nodig)

Op zondagmiddag kan je deelnemen aan een masterclass van de multidisciplinaire spoken word artiest OTION. In de masterclass neemt hij jou mee in het proces van spoken word verbinden met zang en  dans/beweging. Je wordt uitgedaagd om het moment te creëren en te spelen met alle elementen die boven komen.

Met je deelname aan de masterclass heb je ook meteen toegang tot het avondprogramma. Let op! De workshop is op zondag en de show ‘Duality in Unisono‘ van Sarada Sarita en OTION is op de dag ervoor (zaterdagavond) te zien!

OTION is een multidisciplinair uitvoerende podium kunstenaar, singer/songwriter en choreograaf. In zijn performances maakt hij vocal soundscapes met zijn loopstation die hij combineert met spoken word en dans. Hij onderscheidt zichzelf door deze verschillende disciplines organisch te verweven tot een nieuwe authentieke expressie vorm.

Kosten deelname: 15 euro inclusief toegang tot het avondprogramma op de dag van je workshop. Wil je meedoen aan deze masterclass? Geef je dan op via het formulier en vermeld ‘Masterclass OTION’ in het onderwerp.
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail