zondag
09
december
Urban Sources: Masterclass dans Sarada Sarita – Vogue Performance
16:00 tot 17:30
Grand Theatre
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Kosten deelname (incl. toegang tot avondprogramma)
  • 15 euro
  • Koop

Urban Sources is een jaarlijks festival georganiseerd door Urban House Groningen i.s.m. het Grand Theatre. Het programma toont een mix van dans, theater, spoken word en muziek van jonge professionele makers en artiesten uit de lokale en nationale Urban Art-scene. Klik hier voor meer informatie over het gehele programma en check het facebook-event en zet jezelf op aanwezig!

Op zondag middag zijn er de masterclasses, gegeven door de makers van de producties, in verschillende urban art disciplines. Belangrijk: Opgave vooraf!

Masterclass Vogue Performance door Sarada Sarita
(Opgave vooraf nodig)

In de masterclass Vogue Performance die Sarada Sarita gaat geven tijdens Urban Sources komen elementen uit de verschillende dansstijlen binnen vogue aan bod. Grijp je kans om van deze getalenteerde en gewaardeerde danseres een les te volgen en geef je op!
Met je deelname aan de masterclass heb je ook meteen toegang tot het avondprogramma op zaterdag. De show ‘Duality in Unisono‘ van Sarada Sarita en OTION is op zaterdagavond te zien.

Sarada Sarita is een all-round performer, danseres, choreograaf en pionier in de Nederlandse Waacking and Vogueing scene. In 2017 ontving zij de FPK nieuwe makers subsidie met als doel deze dans stijlen een platform te geven en met andere kunstvormen te fuseren. Sarita is onlangs genomineerd voor de Gouden Krekel voor meest indrukwekkende podium prestatie 2018.

Kosten deelname: 15 euro inclusief toegang tot het avondprogramma op de dag van je workshop. Wil je meedoen aan deze masterclass? Geef je dan op via het formulier en vermeld ‘Masterclass US ‘ in het onderwerp.

Inschrijven
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail