zondag
20
oktober
UHG @ Diversity Day 2019
13:00 tot 17:00
Vismarkt, Groningen
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Vrij toegang
  • nvt.
  • Koop

UHG programmeert dans, muziek, graffiti en spoken word op diverse locaties tijdens Diversity Day. Voor deze dag zullen wij met deelnemers aan verschillende producties gaan werken. Meer informatie volgt.

We laten het publiek een jong cultureel diverse generatie zien, waarbij kunst & cultuur een verbindende factor is. Met een mix van disciplines presenteert Urban House Groningen een samenhangend, aantrekkelijk programma. In de samenstelling en voorbereiding van het programma besteden we aandacht aan de thema’s: diversiteit, discriminatie, veiligheid, vrijheid. Het resultaat is een programma waarin de thema’s aan de orde komen en een programma wat in haar presentatie en samenstelling van artiesten de diversiteit laat zien. Een dubbel gepresenteerde boodschap; een mooie spiegel voor het publiek.

I’m more
Urban House Groningen gaat op verschillende locaties diversiteit onderzoeken en presenteren door middel van dans, spoken word, rap, graffiti, theater en muziek.
Kom kijken, luisteren en ervaren. Duik onder in de wereld van diversiteit.
We zijn niet alleen onze kleur, ons lijf, onze gender, onze seksuele oriëntatie, achtergrond, etniciteit of ons verleden. Onze identiteit bestaat uit zoveel meer. Wat bepaalt jouw identiteit? In hoeverre heeft die identiteit overlap met anderen of juist niet? In hoeverre is jouw identiteit bepaald door jouw verleden of toekomst? In hoeverre is jouw eigen diversiteit daarin een kracht, een leerschool of zelf een belemmering?

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail