zondag
22
april
Rob’s Choice: Victor Rottier & Adil Elhammouti
14:00 tot 18:00
TUDC, Turfsingel 36, Groningen
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname
  • 15 euro
  • Koop

…’s Choice is een workshop dag waarin lokale choreografen hun visie op dans kunnen delen.

Tijdens de …’s Choice dagen nodigen de lokale choreografen, gastdocenten uit die aansluiten bij het gedachte goed van de lokale choreograaf. Je gaat 4 uur lang bezig met de gastdocenten en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de Q&A.

Op zondagmiddag 22 april 2018 van 14.00 tot 18.00u is het Rob’s Choice!

Rob Helfferich is een teacher/choreograaf uit Groningen. Hij heeft bij meerdere crews gedanst: XVIBE, US Crew & Lost Boyz. Hij is nu werkzaam als teacher bij The Urban Dance Center, Juvat Dance Academy, Dance Complex, Tresor Dance Center en is Programma maker dans bij Urban House Groningen.

Rob Helfferich nodigt de choreografen Victor Rottier & Adil El-Hammouti uit om hun kennis te delen met de talenten uit Groningen!

Locatie
The Urban Dance Center
Prijs
€15 euro

Wil jij ook leren van deze ervaren professionele dansers? Geef je dan op via onderstaand formulier! Met “Rob’s Choice” als activiteitsnaam.

Inschrijven

Victor Rottier
Victor Rottier, geboren in 1988, studeerde dans aan het ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Deed mee aan het ‘Think Big’ project in Hannover, Duitsland 2013. Zat in de Poetic Disasters Club van Club Guy & Roni in Groningen, Nederland. Hij is sinds 2014 onderdeel van het ensemble in het Staatstheater Kassel onder de artistieke directie van Johannes Wieland. De laatste vier jaar heeft hij gewerkt met mensen als Guy Weizman en Roni Haver, Shumpei Nemoto, Maura Morales, Johannes Wieland, Sita Ostheimer, Maxine Doyle. Victor is een freelance docent sinds 2004 die op verschillende scholen en genootschappen in Europa les geeft.

Adil El-Hammouti
Adil El-Hammouti is een professioneel  uitvoerend danser in 2014 afgestudeerd aan het Albeda Dans College te Rotterdam. Inmiddels is Adil fulltime actief als danser, dansdocent en choreograaf. Hij werkt momenteel voor de grootste merken (Gucci, Nike, Asics) en shows, als danser & model. Daarmee reist hij door de hele wereld om de nieuwste merchandise te presenteren. Bijvoorbeeld tijdens de Olympische Spelen van Rio, daar stond Adil namens Asics. Ook heeft Adil voor verschillende tv programma’s als achtergronddanser gestaan, TVOH, Idols, Holland’s Got Talent en artiesten zoals Afrojack, Sharon Doorson. In 2015 stond Adil in de liveshows van het welbekende dansprogramma SYTYCD. Buiten het uitvoerend dansen is hij een wel besproken dansdocent die het hele land afreist voor zijn wekelijkse lessen.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail