zaterdag
13
januari
REPETITIE DANSPRODUCTIE PROJECT LANDSBEELD
10:00 tot 14:00
Simplon Poppodium

Wil jij deelnemen aan een landelijke dansproductie?
Solid Ground Movement (Amsterdam) nodigt drie andere hiphophuizen Stichting AIGHT (Den Haag), Illusionary Rockaz Crew (Utrecht) en Urban House Groningen, uit om mee te doen aan een landelijk dansproject. Met als doel om de sociale cohesie te vergroten tussen de jongeren binnen één van de vier steden en tussen jongeren van verschillende landsdelen.

In Groningen maken we vanuit Urban House Groningen een dansproductie onder begeleiding van Phapbi Ngo, Juersson Hermanus en Naomi Miojo.
3 choreografen die meegedaan hebben aan het talenttraject Create Your Own Stage voor choreografen waarbij de focus lag op conceptueel werken. En dat is wat we bij deze productie ook gaan doen.

Het project
Je maakt samen met de docenten een dansproductie die uitgevoerd zal worden in Amsterdam en Groningen.
Vanuit 4 productiegroepen uit het land, die allemaal op verschillende data optreden in Amsterdam, volgt een selectie van dansers die meedoen aan de productie die onder leiding van Alida Dors, choreograaf van Backbone, een productie maken voor 6 mei in de Tolhuistuin (Paradiso Noord) in Amsterdam.  Alida Dors kennen we van eerdere producties in de Oosterpoort (OOGST, Built for It, True Colors) waarbij we vanuit Urban House Groningen een voorprogramma hebben gemaakt met dansers.

Datum optreden vrijdag 19 januari
Tijd 19.30 tot 22.00 uur (vertrek Groningen in de middag, laat weer terug)
Plaats Mozaiek, Amsterdam

Data repetities 
In de kerstvakantie
Donderdag 28 december 12.00 tot 14.00 uur
Donderdag 4 januari 10.00 tot 14.00 uur
Vrijdag 5 januari 10.00 tot 14.00 uur
Zaterdag 6 januari 10.00 tot 14.00 uur
Na de kerstvakantie
Zaterdag 13 januari 10.00 tot 14.00 uur
Zondag 14 januari 10.00 tot 14.00 uur
Locatie Simplon/UHG

Deelnemersbijdrage voor gehele project €25,-

Voorwaarden
– Je bent tussen de 15 en 20 jaar en hebt danservaring
– Je bent beschikbaar op de repetitiedagen
– Je bent beschikbaar op de uitvoeringsdata
– Als je geselecteerd wordt voor de productie met Alida Dors:
* 6 mei in de Tolhuistuin (Amsterdam)
– En er komen ook nog twee uitvoeringsmomenten in Groningen!!

Kan jij op die data en zit je in die leeftijdscategorie met enige danservaring? Vul dan het aanmeldformulier in en stuur een videolink erbij waarin je danst.

Het thema van dit project is The Message
Jongeren leven in een wereld van continue stroom aan berichten via social media. Is er een noodzaak van de continue flow van posts. Wat wil je nu echt zeggen? En aan wie? Over dit thema gaan we een dansproductie maken waarin we reflecteren op ons social media gebruik en wat dat betekent voor onze contacten en relaties.

Wij als Urban House Groningen staan natuurlijk achter zo’n thema en landelijk project waarin jongeren samen mogen komen, gestimuleerd worden om belangrijke thematiek te bespreken en daarnaast nieuwe danservaringen mogen meemaken. Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde danser in de leeftijdscategorie van 15 tot en met 20 jaar? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Er zal nader contact met je worden opgenomen of je deel kan nemen aan de productie.

Inschrijven
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail