vrijdag
03
mei
Podium New Attraction muziek
Deur open vanaf 19:30
20:00 tot 23:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Entree
  • 5 euro
  • Koop

Vrijdagavond 3 mei: Podium New Attraction muziek.

Tijdens Podium New Attraction muziek presenteren muziekacts hun show aan het publiek. Voorafgaand aan de podiumavond repeteren de acts in Simplon onder leiding van UHG coach Robert Vreedeveld (Roberto Tan) . Hier werken ze aan het vervolmaken van hun liveshow. Je kan je niet meer aanmelden; het programma is bekend.

Line-up
Stinos & Barta
Error
Peppie
XO Nomit
Juandi$$imo X Beau
Geminii

Host: Roberto Tan
DJ: De Lieve Marokkaan

————————————————————————————–

Recept voor speciale Simplon saus alla Juandi$$imo X Beau

Ingrediënten:
Twee broers
Beats (zoveel mogelijk verschillende)
Originele teksten
Punchlines
Features (naar smaak toe te voegen)

Bereiding:
Meng alle ingrediënten bij elkaar op een podium.
15 minuten afbakken op hoog vuur. Niet af laten koelen. Enjoy!

Stinos & Barta

Barta, oorspronkelijk opgegroeid in de Oosterpoort plus stukje binnenstad. Hij ging een tijdje terug in Beijum van een Onion fiets naar Batavus, waarop hij Bartafruus werd genoemd. Destijds had hij geen duidelijke visie op wat hij in het leven wilde. Hij had veel negativiteit meegemaakt en zat er zelf midden in. Hij was degene die de schuld aan iedereen gaf en werd boos op het feit dat mensen een droom hadden. Hij kon dit niet opbrengen en wist niet wat hij zou willen worden. Nu maakt hij tracks en sinds dien zijn de angstaanvallen weg. “Geen last meer van psycho storingen over dingen die ik in twijfel neem. Ben op positiviteit!”

Stinos is nu een tijdje met muziek bezig en is gericht op boombap, hiphop en consious rap. Hij doet het omdat hij er zijn rust in vind en hij ziet het als uitlaatklep, en hij houd van die shit! Geen mainstream dingen only real hiphop.
Ze komen samen een gek showtje voor jullie bouwen dus wees erbij! THE ROOF WILL FLY!

Peppie

“Je kan horen dat Peppie zijn muziek schrijft vanuit zijn gevoel en dit ook goed weet over te brengen.” Dit is wat Peppie vaak terug hoort over zijn muziek.

Geboren in Almere en opgegroeid op verschillende plekken door Nederland en in het buitenland. Peppie is van jongs af aan al bezig met muziek en heeft daardoor invloeden en inspiraties van verschillende culturen opgedaan. Toen Peppie op 12-jarige leeftijd een workshop kreeg van Ferry Heeren alias Ferryflex, besloot hij om zijn eerste rap te schrijven waarmee hij zijn talent voor rapmuziek ontdekte. De 23-jarige Peppie is al een jaar bezig achter de schermen met het klaarstomen van de volgende stap in zijn professionalisering van zijn rapcarrieré.

Peppie heeft zijn eigen stijl ontwikkeld door te freestylen in zijn jeugd en door inspiratie te halen uit hip-hop en rap muziek artiesten zoals Eminem, Moss Def en Snoop Dog. Naarmate Peppie ouder werd haalde hij ook zijn inspiratie uit rappers zoals Tyga, Drake, Kendrick Lamar en Wiz Khalifa. Zijn eigen muziek beschrijft hij als; realistische, met gevoel geschreven rap, die elke doelgroep zou kunnen bereiken.

Vanaf zijn 16e trad Peppie op in het Poortje en was hij vaak in de studio aanwezig. De zelfgeschreven raps van Peppie staan sinds vorig jaar januari op YouTube. Inmiddels heeft hij 6 nummers uitgebracht op YouTube. Momenteel werkt Peppie aan het samenstellen van een team, daarnaast is hij bezig met het schrijven van zijn eerste EP.

XO Nomit

Hij luisterde altijd al niets anders dan hip-hop, maar pas anderhalf jaar terug is XO Nomit (ɛks-oʊ nɒmɪt) zelf in de studio beland bij zijn producer en inmiddels goede vriend Emotional Oliver. Sinds die tijd is muziek voor hem uitgegroeid tot een serieuze hobby en het begint inmiddels wat vruchten af te werpen. Na diverse singles en een kleine thema-EP (‘de Sekstape’), heeft zijn laatste samenwerking met Flo43 (@broodjekinker_ op instagram) 10.000 streams gehaald binnen 4 dagen. Inmiddels is hij bezig met een wat serieuzere EP die dichter bij hemzelf staat, waarvan hij het één en ander zal laten horen.

Het is de tweede keer dat Nomit meedoet aan Podium New Attraction en daarmee ook de tweede keer dat hij op het podium staat. Hij bouwt voort op de ervaring die hij destijds heeft opgedaan: hij komt met beter materiaal en wil nog meer energie brengen om het publiek te laten bewegen.

Error

Geboren in Paramaribo, de mooiste stad van het land Suriname.  Geadopteerd door Nederlandse ouders, en grotendeels opgegroeid in het hoge noorden. Error komt uit een muzikale familie. Vroeger was hij met zijn broers veel bezig met muziek, de passie lag alleen toen toch meer bij het voetballen. Na lang te hebben gevoetbald begon de liefde voor het maken van muziek toch weer te kriebelen. Hij is sinds kort weer begonnen met muziek maken onder de naam Error.

Mensen kunnen hem kennen van de track “Kan niet rennen voor ze” Ft Deemer (prodbykamilla). Hij staat bekend om zijn diverse stylen maar vooral om zijn dansbare lovesongs en dit combineert hij met zangflow en rap bij elkaar. Dit hoor je ook in zijn muziek terug.

Geminii

Geminii is 28 jaar en een pas begonnen muzikant/artiest uit Groningen. Ze is begonnen met teksten schrijven over haar leven en is zichzelf verder gaan ontwikkelen als rapster. Dit word haar eerste podium ervaring. Live word Geminii ondersteund door goeie vriend en mede muzikant Bucky.

De Lieve Marokkaan

De DJ van de avond is natuurlijk De Lieve Marokkaan!
Sinds 2017 toen Tobias “De Lieve Marokkaan” het leven in blies door landelijk viraal te gaan heeft hij al heel wat uurtjes achter de draaitafels gestaan om te mixen. Je kent De Lieve Marokkaan van Dumpert, Funx, NOS, Carlo Boszhard en nog veel meer andere media stations. Het is voor hem altijd de bedoeling geweest om de sfeer een tikkeltje losser te maken met lekkere toegankelijke tunes. Gewoon lekker dansen, hoe je dat doet maakt hem niet uit. Hij heeft de afgelopen jaren al aan meerdere evenementen van Urban House Groningen meegewerkt en op feestjes zoals Roodkopje gedraaid.
Wil je alvast wat lekkere setjes horen? Check dan zijn Soundcloud of volg De Lieve Marokkaan op Instagram!

https://soundcloud.com/delievemarokkaan

Roberto Tan

De host van de avond is Roberto Tan!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail