dinsdag
03
april
Performance & Marketing classes
Deelname vanaf 16 jaar, deelnemers 18 t/m 25 jaar
19:00 tot 23:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • deelname (per persoon)
  • 35 euro
  • Koop

Meegedaan aan de intake repetities? Zijn je nummers af en ben je klaar om met je muziek op te treden? Natuurlijk hoort daar ook een goede liveshow bij. Ook de gedachte achter jouw muziek is belangrijk. Wat moet jouw muziek gaan doen en hoe kunnen we je doelen bereiken? Samen met jou gaan we je act next level brengen! Acts die meedoen kunnen 4x 45 minuten repeteren in Simplon  en onder begeleiding van Robert Vredeveld bouw je een korte liveshow waar je trots op kunt zijn.

Waarschijnlijk weet je dat de zakelijke kant van muziek maken er ook bij hoort. De muziekindustrie kan wel eens intimiderend zijn! Hoe breng je je muziek aan de man en waar begin je? Dit zijn allemaal vragen die worden beantwoordt tijdens de marketingclasses van Sjoerd Vriesema. Samen met jou werkt hij aan je plannen en leert hij je de ins-en-outs van de muziekindustrie.

Starten met Repeteren staat onder begeleiding van Robert Vredeveld (Roberto Tan) en Sjoerd Vriesema (Stuart Mavis). Roberto Tan tourde als rapper samen met Kraantje Pappie en FATA langs veel podia in Nederland en stond hij op veel grote festivals. Stuart Mavis tekende in de zomer van 2016 een platendeal bij Sony en tourde o.a door Duitsland en Zweden met zijn muziek. Ben jij / zijn jullie ook toe aan optreden? Wil je graag een toffe liveshow maken en heb je minimaal vier tracks waarmee je wil optreden? Geef je op onder vermelding van Starten met repeteren.

Meedoen?
Ben jij / zijn jullie ook toe aan optreden? Wil je graag een toffe liveshow maken en heb je minimaal vijf tracks waarmee je wil optreden? Geef je op onder vermelding van Performance & Marketing classes.

Inschrijven

Voorwaarden
De act heeft meegedaan aan de intake repetities. Je beschikt over minimaal vijf eigen nummers en bent beschikbaar op 3 avonden. Er is tijdens de Performance & Marketing classes plek voor maximaal 6 acts, bij meer dan 6 aanmeldingen maken wij een selectie.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail