zaterdag
07
september
Oproep performance Museumnacht 7 september
19:00 tot 01:00
Noorderlijk Scheepvaartmuseum

Oproep aan de Urban Academy spoken word deelnemers voor een optreden tijdens Groninger Museumnacht 2019

De Groninger Museumnacht krijgt een derde editie. Op zaterdag 7 september 2019 openen de gezamenlijke Groninger musea hun deuren weer voor dit populaire evenement.
De Groninger Museumnacht is een samenwerking tussen de vijf deelnemende musea (Groninger Museum, GRID -Grafisch Museum Groningen , Noorderlijk Scheepvaart Museum, Universiteitsmuseum Groningen en het Groninger Forum) en Marketing Groningen. Bezoekers kunnen op 1 avond meerdere musea bezoeken en daar genieten van een extra aanvullend programma bij de exposities, zoals lezingen, workshops, optredens.

Oproep
We zijn voor onze partner, het Noordelijk Scheepvaartmuseum, op zoek naar spoken word deelnemers die tijdens de museum nacht willen optreden. Er zijn 3 verschillende momenten in de avond (tussen 19.00 en 01.00) waarin opgetreden wordt. De vraag is om met je tekst(en) aan te sluiten bij de tentoonstelling ‘waar kom je weg? 6 eeuwen migratie naar Groningen’
Er is een kleine vergoeding beschikbaar voor de performers.

Meld je aan door onderstaand formulier volledig in te vullen o.v.v. ‘Groninger Museumnacht 2019’ met daarbij: je motivatie, korte bio en voorstel van teksten voor dit optreden.
Aanmelden voor 18 augustus.

De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail