zondag
15
oktober
Oproep muziek @ Diversity Day
13:00 tot 17:00
Vismarkt, Groningen
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Vrij toegang
  • nvt.
  • Koop

Oproep aan de Urban Academy muziek deelnemers om mee te doen aan Diversity Day.

Wil jij met je act op Diversity Day meedoen aan het programma? We vragen je om een eigen nummer en een cover te spelen wat aansluit bij het thema “diversiteit”.

Tijdens Diversity Day laten we het publiek een jonge cultureel diverse generatie zien, waarbij kunst/cultuur een verbindende factor is. Met een mix van muziek, dans en spoken word presenteert UHG een samenhangend, aantrekkelijk programma. In de samenstelling en voorbereiding van het programma besteden we aandacht aan de thema’s: diversiteit, discriminatie, veiligheid, vrijheid.

In productiegroepen maken deelnemers/artiesten daarnaast ook nieuw werk speciaal voor deze presentatie. Het resultaat is een programma waarin de thema’s aan de orde komen en een programma wat in haar presentatie en samenstelling van artiesten de diversiteit laat zien. Een dubbel gepresenteerde boodschap; een mooie spiegel voor het publiek.

Het Discriminatie Meldpunt Groningen is de regionale antidiscriminatievoorziening die namens gemeenten burgers hulp en bijstand verleent bij discriminatiemeldingen. Het Discriminatie Meldpunt Groningen stelt zich ten doel: het voorkomen, signaleren en bestrijden van alle vormen van discriminatie en ongelijke behandeling. Het Discriminatie Meldpunt Groningen draagt deze doelstelling uit via klachtbehandeling, registratie en voorlichting. Naast deze kerntaken voert het Discriminatie Meldpunt Groningen projecten uit ter ondersteuning van de bewustwording van de diversiteit in Groningen.

Vergoeding voor het optreden is 25 euro per persoon.

Aanmelden doe je door het formulier in te vullen, onder vermelding van: Muziek @ Diversity Day.
Na aanmelding nemen we contact op over nummerkeuze en tijd in timetable.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail