vrijdag
20
december
Oproep dansperformance Podium New Attraction
19:30 tot 00:00

Ben jij urban danser en wil je graag optreden tijdens Podium New Attraction? Wil jij je solo/duo/groepsperformance laten zien aan het publiek? Meld je dan aan voor 2 december.

Dit is voor zowel beginnende dansers als professionals.
Heb jij onlangs iets nieuws gemaakt? Of heb jij een al eerder gemaakte choreografie wat je graag wilt performen? Dan is dit het podium om dat aan het publiek te laten zien! Meld je aan voor 12 december en wij nemen contact met jou op. Geef aan wat je graag wilt laten zien en waarom.
Je kan van de voren een feedback moment aanvragen om samen met Juersson Hermanus nog even je performance te perfectioneren. De kosten van een feedback sessie van 3 kwartier zijn 5 euro.

Dans jij bij een dansschool en zit jij in een (wedstrijd)team?
Dan kan dit natuurlijk ook erg tof zijn voor jullie! Wellicht hebben jullie een dans die nog niet helemaal af is, maar wel wilt kijken hoe dit valt bij het publiek zonder dat het wordt beoordeeld door juryleden? Of hebben jullie een nieuwe show af en willen jullie dit uitproberen voordat jullie wedstrijden mee gaan doen? Dan kunnen jullie dit stuk tijdens Podium New Attraction laten zien.

Wil je meedoen? Meld je dan aan o.v.v. Podium NA dans. We nemen dan contact met je op.

Aanmelden
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail