dinsdag
20
april
Online Feedback Sessions
20:00 tot 21:00
Online
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnamekosten
  • 40
  • Koop

Vanaf dinsdag 20 april start het traject Online Feedback Sessions. Voor muziek artiesten en producers van verschillende niveaus die de behoefte hebben om met elkaar te connecten. Je leert feedback te ontvangen en krijgt ins en outs van professionals uit het werkveld die je kan meenemen in het werken aan je muziek.

Wat
De Online Feedback Sessions is een traject van 6 online sessies via zoom voor artiesten die songs schrijven en willen connecten met andere artiesten. Tijdens de sessions ga je jouw creatieve product presenteren en ontvang je feedback van professionals uit het werkveld en van elkaar. Je krijgt tips & tricks om je muziek naar een hoger level te brengen en je verder te kunnen ontwikkelen door kennis met elkaar uit te wisselen. Je leert hoe je meer uit feedback kunt halen en hoe je je netwerk kunt benaderen hiervoor. Ook leer je veel over de muziekindustrie dankzij Q&A’s met programmeurs en professionele songwriters.

Naast de online sessions heb je ook een ticket voor New Skool Rules. Een driedaagse internationaal urban music festival en congres in Rotterdam. Je kan meedoen met relevante seminars, concerten, een uitwisselingsprogramma, after party’s, speeddate sessies en meer! Het doel van het festival is om urban music professionals van over de hele wereld met elkaar te verbinden en artiesten kansen te bieden om hun netwerk te laten groeien en ideeën en artistieke concepten uit te wisselen.

https://www.newskoolrules.com/

Voor wie
Voor gemotiveerde artiesten en producers die ervaring hebben met releasen van songs, eigen songs hebben en/of in een songwriting proces zitten.

Wanneer
Dinsdag 20, 27 april, 11, 18, 25 mei en 1 juni om 20:00 uur via zoom
Vrijdag t/m zondag 28, 29 & 30 mei New Skool Rules via livestream

Planning:
20 apr – Kennismaking
27 apr – Werkveld producer & songwriter Robert Vreedeveld & Jeroen Russchen
11 mei – Werkveld projectleider Henca Maduro (New Skool Rules)
18 mei – Werkveld programmeur Peter Dijkstra (Simplon)
25 mei – Evalueren/bespreken
28-30 mei –  New Skool Rules weekend
1 jun – Evalueren/bespreken en afronden

Kosten:
€40,- (dit is inclusief je ticket voor New Skool Rules)

Meld je nu aan!

Inschrijven

Erik Sherman is de coach van dit traject.

Van de kleinste buurthuizen tot podia met 5000+ man publiek. Van hele avonden vullen in een discotheek tot de leukste voorprogramma’s mogen vullen in een poppodium. Erik heeft het allemaal mogen meemaken als DJ. Zowel solo als dj van een rapformatie heeft Erik het land al meer dan 10 jaar mogen doorkruizen en op de vetste plekken mogen draaien en grootste acts van dichtbij mogen zien.

Erik is een creatieve duizendpoot want naast het draaien runt hij al meer dan 5 jaar zijn eigen webwinkel, is hij grafisch vormgever en weet hij (bijna) alles van jezelf presenteren op social media. Voor artworkdesign voor je nieuwe single kan je ook gerust bij Erik aankloppen.

Al deze kennis bij elkaar gevoegd + alle coaching ervaring bij Urban House Groningen maakt Erik voor de Feedback Sessions de perfecte gespreksleider.27 april | producer & songwriter Robert Vreedeveld & Jeroen Russchen

Vredeveld&Russchen Music
Vredeveld&Russchen Music Is een is een Nederlands producentenduo bestaande uit Robert Vredeveld en Jeroen Russchen. Het duo houdt zich bezig met het schrijven en produceren van nummers voor andere artiesten. Bekende artiesten waarvoor Vredeveld&Russchen Music hebben gewerkt zijn StukTV, Wolter Kroes, en kinderen voor kinderen. Voor het laatst genoemde project ontvingen ze in februari hun eerste gezamenlijke goudenplaat.

18 mei | programmeur Simplon Peter Dijkstra

Peter Dijkstra is nu 5 jaar programmeur van Simplon. Hiervoor boekte hij onder andere voor Podium Asteriks en Welcome to the Village in Leeuwarden. Ook is hij succesvol manager van The Homesick voor wie hij een wereldwijde platendeal in de wacht sleepte bij het legendarische label SubPop, dat bekend is van Nirvana. Hij zal eindeloos hameren op verhaal, urgentie en artistieke identiteit.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail