zondag
07
juli
New Attraction Block Jam
13:00 tot 18:00
Vismarkt, Groningen
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • VRIJ TOEGANG
  • 0
  • Koop

Zondag 7 juli is er weer een New Attraction Block Jam!

Artiesten uit de vijf urban culture disciplines, dans, muziek, spoken word, graffiti en sport, komen tijdens de New Attraction Block Jam samen om hun kunsten te laten zien aan een breed publiek én aan elkaar. Zij vertegenwoordigen een nieuwe generatie cultuurbeoefenaars. We nodigen iedereen, jong en oud, uit om te komen kijken en zich te laten verrassen door wat ‘urban culture’ is. New Attraction Block Jam is een jaarlijks terugkerend event van Urban House Groningen.

Op de New Attraction Block Jam presenteren we urban arts aan een breed algemeen publiek in het centrum van Groningen. De Vismarkt staat voor één dag in de sfeer van ‘urban culture’.
De kern van het programma is de presentatie van de talentgroep en young professional deelnemers van de Urban Academy in speciale Block Jam producties. Er is sprake van een programmering waarbij alle individuele deelnemers samen een programma creëren. De kwaliteit van het programma wordt gewaarborgd door de trajecten binnen de Urban Academy disciplines; dans,muziek,spoken word, visueel en sport. Hierbij werken artiesten (lokaal, regionaal en (inter)nationaal) samen aan nieuw materiaal en trainen en repeteren voorafgaand. Het programma is eenmalig en uniek, bepaald door de signatuur van de deelnemende artiesten, de producties van het betreffende jaar en programmamakers/programmeurs van UHG en partner organisaties.

Programma TBA

Meer info volgt!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail