vrijdag
23
oktober
Meld je aan voor Hit The North 2021!
Hele dag
Online

Vanaf 2021 is Urban House Groningen betrokken bij de uitvoering van Hit The North! In 2021 is er speciaal aandacht voor hiphopacts en worden er minimaal 3 hiphopacts geselecteerd. Denk aan professionele coaching op het gebied van management, career strategy, songwriting, live shows en nog veel meer! Hierbij wordt het aanbod afgestemd op jouw act. Heb je interesse? Stuur een mail naar sjoerd@urbanhousegroningen.com. Dan kunnen we even sparren over wat het wat voor jou is en wat er nodig is voor je aanmelding.

Hit The North
Hit the North, het talentontwikkelingstraject voor talentvolle muzikale acts uit Noord-Nederland, opent voor het eerst een inschrijving om geselecteerd te worden voor Hit the North 2021. Het traject bestaat uit vier bootcamps verspreid over een jaar, coaching door professionals en showcases door het land. Ook verdienen de geselecteerde acts een spot op ESNS. Alles om de acts klaar te stomen voor een carrière in de muziekindustrie.

Aanmelden
Hit The North is op zoek naar talentvolle muzikale acts uit Friesland, Groningen of Drenthe die serieus bezig zijn met hun act en graag door willen groeien in de muziekindustrie. Het traject is geschikt voor live-acts in zowel band-formatie als solo artiesten in alle genres.  Vanaf heden is Urban House Groningen ook betrokken bij de uitvoering van Hit The North. In 2021 is er speciaal aandacht voor hiphop acts en worden er minimaal drie hiphop acts geselecteerd.

Na inschrijving wordt er een selectie gemaakt door de samenwerkende partijen en na een online selectiedag worden er drie acts per provincie gekozen. Uiterlijk 10 december hoor je of jouw act wordt uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek. Deze vinden plaats tussen 14 – 17 december. We leren jouw act (alle crew members/bandleden) dan graag kennen en beantwoorden je vragen over het Hit the North traject. Daarna vindt de eindselectie plaats.  Inschrijven kan tot en met 1 december 2020, 12.00 uur.

Meld je hier aan!

Hit the North is een samenwerking van ESNS, Into The Great Wide Open, POPgroningen, Kunst & Cultuur Drenthe, Popfabryk, Urban House Groningen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie en We the North.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail