dinsdag
08
september
Intake DJ | t/m okt
DJ
19:00 tot 22:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnemersbijdrage
  • 5 euro
  • Koop

Ben je nieuw bij Urban House en wil jij ervaring opdoen achter de draaitafel of zoek je een plek om je skills te verbeteren? Meld je dan aan voor de intake!

Tijdens de (individuele) intake maak je kennis met de coach en laat je horen en zien waar jij mee bezig bent. De coach vertelt je over wat je bij de Urban Academy kunt doen en hoe het werkt. Je leert de apparatuur alvast kennen en de functies van alle knoppen. Op basis van je intake wordt er gekeken naar wat jou verder kan brengen en wat jij graag wilt leren. Op basis van een intake kun je je aanmelden voor ‘repeteren met coach DJ’ en  ga je samen met coach Erik (DJ Erik Sherman) bezig om op de goede manier de perfecte mix te maken! Aan het einde van de repetitie kan jij de nummers smooth in elkaar over laten lopen en kan je je verder ontwikkelen achter de draaitafels. Ben je al langer actief als DJ kun je met specifieke vragen komen en daar aan werken.

De Urban Academy is voor jong talent actief in de hiphop/urban art disciplines. Tijdens de intake kun je veel feedback verwachten waar je direct mee aan de slag kunt. Ook informeren we je over het aanbod van de Urban Academy en de activiteiten van Urban House Groningen.
Dat biedt vast weer nieuwe mogelijkheden om aan mee te doen. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Intake (sessie duurt drie kwartier)
Dinsdagavonden (8, 22 sept, 6, 20 okt en 3 & 10 nov) tussen 19:00 en 22:00 uur

Na aanmelding nemen we contact met je op voor het inplannen van een sessie.

Meld je aan onder vermelding van intake DJ bij activiteit in het formulier.
De Urban Academy is voor talent actief in de hiphop/urban art disciplines 
 

VAN CASSETTEBANDJES OP VERJAARDAGSFEESTJES NAAR EEN SD-KAART IN DE GROOTSTE CLUBS VAN NL.

DJ Erik Sherman was van kleins af aan al gefascineerd door muziek en de bepalende rol die een dj heeft tijdens een feest.

Zodoende begon hij dj-lessen te volgen van andere ervaring dj’s en begon hij aan zijn eigen skills en succes te werken. Na een jaar hard werken is hij resident geworden bij club FOX Stadskanaal. Deze club heeft in 2012 de Awards gewonnen voor de beste club van Nederland. (Bron: Nightlife Awards).

In 2011 deed Erik Sherman mee aan een dj-battle in Paradiso, Amsterdam. Bij deze battle moest hij concurreren met de beste dj’s uit het westen en wist hij ook tussen deze professionals zijn eigen unieke stijl van draaien te laten zien.

Hierdoor liet hij iedere concurrent met zijn urban/eclectische draaistijl achter zich en won de competitie. Vanaf dat moment kon hij zich meten met “the big guys”!

Erik Sherman heeft een unieke stijl om zijn muziek over te brengen aan het publiek, dat zie je maar weinig! Door zijn eclectische stijl van urban tot aan house weet Erik Sherman iedere club te veranderen in een feest. Daarnaast heeft hij voor artiesten gestaan als Ja Rule (US), Fat Joe (US), Afrojack, Yellow Claw, The Opposites, Gregor Salto, Dyna  and many more…

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail