zondag
15
oktober
Generale dans @ Diversity Day
10:30 tot 12:00
Simplon Poppodium
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Vrij toegang
  • nvt.
  • Koop

Repetitie Urban Academy dans deelnemers productiegroep Diversity Day.

Oproep Urban Academy dans deelnemers voor deelname aan productiegroep Diversity Day.

Er zijn 5 repetitiemomenten gepland, waarin onder begeleiding van Mohamed Yusuf Boss en Naomi Miojo, de productie gemaakt wordt.
Je komt minimaal op 1 van de repetitiemomenten en bij de generale repetitie en de uitvoering.

Repetitiedagen:
woensdag (18.00-21.00) 27 september
zaterdag (11.00-14.00) 30 september
woensdag (16.00-18.00) 4 oktober
woensdag (18.00-21.00) 4 oktober

Extra voor wie samen iets gaat doen met spoken word deelnemers repeteren we op 11 oktober samen met spoken word deelnemers.

Generale:
zondag (10.30-12.00) 15 oktober

Uitvoering:
zondag (13.00-17.00) 15 oktober

Tijdens Diversity Day laten we het publiek een jonge cultureel diverse generatie zien, waarbij kunst/cultuur een verbindende factor is. Met een mix van muziek, dans en spoken word presenteert UHG een samenhangend, aantrekkelijk programma. In de samenstelling en voorbereiding van het programma besteden we aandacht aan de thema’s: diversiteit, discriminatie, veiligheid, vrijheid.

In productiegroepen maken deelnemers/artiesten daarnaast ook nieuw werk speciaal voor deze presentatie. Het resultaat is een programma waarin de thema’s aan de orde komen en een programma wat in haar presentatie en samenstelling van artiesten de diversiteit laat zien. Een dubbel gepresenteerde boodschap; een mooie spiegel voor het publiek.

Het Discriminatie Meldpunt Groningen is de regionale antidiscriminatievoorziening die namens gemeenten burgers hulp en bijstand verleent bij discriminatiemeldingen. Het Discriminatie Meldpunt Groningen stelt zich ten doel: het voorkomen, signaleren en bestrijden van alle vormen van discriminatie en ongelijke behandeling. Het Discriminatie Meldpunt Groningen draagt deze doelstelling uit via klachtbehandeling, registratie en voorlichting. Naast deze kerntaken voert het Discriminatie Meldpunt Groningen projecten uit ter ondersteuning van de bewustwording van de diversiteit in Groningen.

Deelname aan de repetities is gratis. Vergoeding voor het optreden is 25 euro per persoon.

Aanmelden doe je door het formulier in te vullen, onder vermelding van: Dans @ Diversity Day.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail