vrijdag
19
mei
G – Force 2017 Writingcamp
Hele dag
Center Parcs
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelnemersbijdrage
  • 150 euro
  • Koop

Een door UHG geselecteerde groep rappers, producers en zangers trekt zich tijdens het G-Force Writing- / Productioncamp een weekend lang terug in twee vakantiehuisjes om zoveel mogelijk nieuwe muziek te maken. Een uniek leerproces, waarin nieuwe en onverwachte samenwerkingen en producties ontstaan.

Uit alle tracks wordt een selectie gemaakt van acht tracks die de EP zullen halen en die digitaal uitgebracht worden om het hiphop geluid van Noord-Nederland te laten horen.

Het eindresultaat wordt op zondag 2 juli 2017 gepresenteerd tijdens de Block Jam op de Vismarkt in Groningen.
Daarna volgt een traject van een jaar waarin zoveel mogelijk optredens worden gerealiseerd.

Deelnemende acts in 2016 waren: Luc-c, Revo, HWM, Raicho, Cloudy Diow, Emage, Ollie Hoops
Hun schrijversweekend heeft geresulteerd in Boyz in the Woods. Zij hebben na de presentatie op de Block Jam op diverse podia gestaan, waaronder Neushoorn in Leeuwarden en Grunnsonic. In 2017 gaan de optredens door en staan ze inmiddels in de halve finale van de Pop Groningen Awards en op het Bevrijdingsfestival Groningen.

Data 2017: 19, 20 en 21 mei 2017! We vertrekken vrijdag overdag, starten middags en vertrekken zondagmiddag weer richting huis.
Aansluitend zijn er vervolgens drie repetitieavonden (6, 13 en 20 juni) voorafgaand aan de presentatie op de Block Jam waarin de show wordt gezet.

Deelname is op basis van selectie.
Heb jij hierin interesse laat het ons weten via mail of neem direct contact op met Robert Vreedeveld en/of Sjoerd Vriesema tijdens onze activiteiten.
Voorwaarde voor deelname is beschikbaar in dit weekend, geplande drie repetitieavonden, de Block Jam en het komende jaar voor optredens.
De eigen bijdrage is voor het gehele traject.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail