zaterdag
16
december
DJ SUMMIT @ Urban Sources
14:00 tot 17:00
Grand Theatre
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Toegang
  • GRATIS
  • Koop

Deejays komen bij elkaar om met elkaar te scratchen en wisselen hun kennis uit in seminars.

Deejay Irie, TLM en DJ DNS vertellen en demonstreren hun DJ knowledge.
We nodigen alle scratch heads uit om hun draaitafels, mixers en portables mee te nemen voor een scratch jam!
Dj’s kunnen zich melden op het event tussen 13.00-14.00.

Publiek wordt uitgenodigd vanaf 14.00 uur om vanaf de tribune GRATIS deze meetup bij te wonen.

Het DJ Summit programma is onderdeel van Urban Sources.
Check hier het facebook-evenement en hier de Spin Off battleszaterdag of zondagprogramma!

Seminar – TLM 

Bekend om de ​​twist van Turntablism in zijn party rocking-stijl, is DJ TLM een van de meest gerespecteerde Hip Hop DJ’s in Nederland.

 

“DJ TLM is al 25 jaar actief als DJ en heeft in die tijd een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Zo draaide hij in ongeveer elke club in Nederland, was radio DJ bij 538Juize, bracht meer dan 30 mixtapes uit en is al 19 jaar de vaste tour DJ van Brainpower (3500 live shows).
Als producer en turntablist leverde hij in de afgelopen jaren producties en scratches voor meerdere artiesten en bracht in 2015 ook zijn eerste eigen single uit
TLM draait nog steeds, maar is vooral online actief met zijn educatieve DJ kanaal DJ TLM TV (http://www.youtube.com/djTLMtv). Hij deelt daar zijn kennis met zijn 120.000 subscribers van over de hele wereld”.

Seminar – Deejay Irie

Irie Weergang Bove is een van de meest opvallende, top-notch turntablisten die bekend staat ​​om zijn vaardigheden en een brede interesse in stijlen en genres. Zijn stijl kan het best omschreven worden als ‘eclectisch’. Een mix van hiphop, reggae, funk, soul, rock, breaks en bas. DJ Irie ontwikkelt zich altijd, omdat ‘stijl’ nooit een definitief concept is.

Multi talent DJ Irie denkt voorbij de normale grenzen, hij voegt video scratching toe aan zijn mix in 2008 en noemt dit succesvolle concept ‘Cinematic’ deejaying. Dit stelt hem in staat om zijn verhaal te vertellen in zowel geluid als beeld en creëert een volledige ervaring voor het publiek. 2015 is het jaar dat hij het DMC Online Visuele DJ Wereldkampioenschap heeft gewonnen, waardoor hij de eerste Visuele DJ Wereldkampioen ooit is.

Zijn prijzenlijst is lang: 4x Dutch DMC Champion, Benelux DMC Supremacy Champion, Runner up World Supremacy Champion en recent in september 2017 zet hij het Red Bull Dutch Kampioenschap 3Style op zijn naam in Paradiso.

Seminar – DJ DNS

Al sinds zijn 13e is DJ DNS bezig met het zoeken en mixen van platen met name in hiphop, breaks, funk en soul. Na 20 jaar actief draaien heeft hij bijna alles wel gedaan wat je op deejay gebied zou kunnen doen.

DJ DNS ziet zijn draaitafel als muziek instrument en omschrijft zichzelf als allround-DJ en muzikant. Zijn skills zet hij in tijdens live shows van artiesten en muzikanten, maar gebruikt het ook in producties en natuurlijk in zijn deejay sets. Zijn sets vallen voornamelijk op door zijn brede keuze van muziek in combinatie met turntablism & scratching.

In 2012 werd DNS uitgeroepen tot beste party rocker, na het winnen van de nationale Redbull Thre3style Finale. Hierdoor plaatste hij zich in de Thre3style World Finals, die in Chicago (US) werden gehouden.

Op het moment maakt DJ DNS mixtapes/tracks, geeft regelmatig turntable showcases/demo’s en draait op diverse locaties door Nederland en daar buiten. Dit zowel solo als met zijn huidige DJ crew/concept ‘Shit is Bangin’. Daarnaast verzorgt hij nog steeds deejay lessen en seminars en draait als vaste dj voor Diggy Dex, Skiggy Rapz en Extince.

Naast dit alles is DJ DNS ook druk bezig met zijn project genaamd ‘Superjam’. Superjam is een explosieve energieke party rockende live show in een perfecte combinatie tussen DJ, drummer en mc’s.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail