zondag
20
mei
Charlice’s Choice: Sergio, Jordy & Jowha
14:00 tot 18:00
TUDC, Turfsingel 36, Groningen
  • Ticket
  • Prijs
  • Capaciteit
  • Deelname
  • 15 euro
  • Koop

Helaas kunnen er geen mensen zich meer opgeven omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

…’s Choice is een workshop dag waarin lokale choreografen hun visie op dans kunnen delen.

Tijdens de …’s Choice dagen nodigen de lokale choreografen, gastdocenten uit die aansluiten bij het gedachte goed van de lokale choreograaf. Je gaat 4 uur lang bezig met de gastdocenten en je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens de Q&A.

Op zondagmiddag 20 mei 2018 van 14.00 tot 18.00 uur is het Charlice’s Choice!

Charlice Johannes is een krachtige, energieke en enthousiaste danser/dansdocent uit Groningen die graag het beste uit haarzelf en leerlingen haalt. Momenteel geeft ze nationale workshops en wekelijkse lessen bij The Urban Dance Center in Groningen.

Als danser heeft Charlice jarenlang op nationaal en internationaal niveau wedstrijden gedaan en wist ze verschillende prijzen binnen te halen. Ook heeft ze verschillende teams getraind waaronder Rock Paper Sisters en Charliz Angels. Met het team Rock Paper Sisters heeft Charlice in 2014 meegedaan aan het tv-programma Everybody Dance Now.  Ze hebben de halve finale weten te behalen. Daarnaast is Charlice ook te zien in diverse videoclips.

Charlice Johannes nodigt de choreografen Sergio Reis, Jordy Sparidaens & Lody van Naerssen uit om hun kennis te delen met de talenten uit Groningen!

Locatie
The Urban Dance Center
Prijs
€15 euro

Jowha van de Laak
onderdeel van The CDK & BLOC LA agency.

Sergio Reis
Onderdeel van The CDK & immaBEAST.

Jordy Sparidaens
Jordy komt van Tilburg, Nederland. Hij is het meest bekend van zijn deelname in Holland’s Got Talent en Everybody Dance Now met zijn team D-Crew. Jordy is nationaal en internationaal een gewaardeerde choreograaf met zijn unieke stijl.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail