vrijdag
11
september
Breaking Rules – European Hip Hop Meeting
11:00 tot 18:00
Online

Op 11 en 12 september vindt live én online de derde bijeenkomst van het European Hip Hop Studies Network plaats. Voor de eerste keer in Nederland. Doe mee en laat van je horen!

De line-up bestaat uit een mix van internationale hiphop onderzoekers, hiphop artiesten, graffiti specialisten en urban culture experts. Zoals: Ian Solomon-KawallGregor Bulc en Dieuwertje Heuvelings. Er zijn Artist Talks – over de rol van hiphop in hun leven en hoe zij jongeren daarmee inspireren – van bboy Redo, rapper Akwasi en straatvoetballer Rocky. Allemaal te volgen via livestream.

Verder zijn er sessies over onderzoek naar hiphop, zowel offline als online. Maak kennis met 12 jonge Nederlandse onderzoekers die een sterke relatie hebben met de scene, beleef een somethin’ out of nothin’ sessie of analysis in the moment van hiphop tracks, praat mee over feminisme in hiphop of issues als (non)belonging. Levendige interactieve sessies waarbij het publiek ook zijn kennis deelt. Onderzoek en praktijk gaan elkaar op deze dagen versterken!

LKCA is samen met EHHSN organisator van deze netwerkbijeenkomst, die plaatsvindt tijdens het Rotterdam Street Culture Weekend. De bijeenkomst zal voornamelijk in het Engels zijn.

Bekijk het volledige programma, met alle sprekersartiesten en onderwerpen van de sessies.

Meld je nu aan voor de verschillende sessies!

Vrijdag 11 september:
11:15 uur – Artist Talk 1: Redo
11:45 uur – Speaker 1: Dieuwertje Heuvelings
13:30 uur – Session 4: Martin Gansinger – Making somethin’ out of nothin’
15:00 uur – Artist talk 2: Rocky
15:30 uur – Session 7: Frieda Frost – Paper vs. Performance?
15:30 uur – Session 8: Susana Pinilla Alba – Spanish feminist rap
16:45 uur – Speaker 2: KMT / Ian Solomon-Kawall
17:45 uur – Spoken Word performance Chery Salinas

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail