2
jul
02-07-17

Een door UHG geselecteerde groep rappers, producers en zangers trekt zich tijdens het G-Force Writing- / Productioncamp een weekend lang terug in twee vakantiehuisjes om zoveel mogelijk nieuwe muziek te maken. Een uniek leerproces, waarin nieuwe en onverwachte samenwerkingen en producties ontstaan.

Uit alle tracks wordt een selectie gemaakt van acht tracks die de EP zullen halen en die digitaal uitgebracht worden om het hiphop geluid van Noord-Nederland te laten horen.

Het eindresultaat wordt op ...

13:00 tot 18:00
29-07-17

UHG dansers dansen in productie Backbone//Alida Dors op het Rotterdams Zomercarnaval
Voor deze productie werkt Alida samen met
Solid Ground Movement (Amsterdam), Aight (Den Haag), HipHopHuis (Rotterdam) en Urban House Groningen. Vanuit elk huis worden 7 dansers geselecteerd.

De productie:
Hiphop choreograaf en theatermaker Alida Dors / Backbone ontwikkelt speciaal voor TENT een parade die op 29 juli 2017 meedoet aan de straatparade van het Rotterdamse Zomercarnaval. De stoet met meer dan der...

12:00 tot 18:00
UHG EVENT
16
dec
Grand Theatre
16-12-17

Kijk hier naar de aftermovie van 2016!

Urban Sources is een event van Urban House Groningen. Het programma bestaat uit werk van jonge choreografen, de avant-garde uit het hiphop/urban segment.

Met dit programma vestigt Urban House Groningen de aandacht op de artistieke inhoud van hiphop/urban producties en genre ontwikkelingen.

Zaterdag 16 december is de tweede editie in het Grand Theatre.

Programma volgt

...
15
14:00 tot 23:00